FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Hipster Dyke slavi dvije godine na ZbeLeTronu!

objavljeno:

5. 11. 2012.
Hipster Dyke slavi dvije godine na ZbeLeTronu!

autor:ZbeLeTron kolektiv odlučio je na svojem partiju ugostiti našu kolumnisticu Hipster Dyke, čija kolumna slavi dvije godine postojanja.

Osim proslave dvije godine kolumne o lezbijskom lifestyleu, za glazbeni dio priče pobrinuti će se duo MiNe, DJane Das Frau i DJane Daemia kojoj je ovo prvi DJ nastup nakon duže pauze.

Sve će popratiti VJane Tanja i 400 zečeva sa svojim vizualizacijama, a posjetitelji će zasigurno na dostojan način proslaviti i začetak ozbiljnijeg ZbeLeTrona koji je najavio svoje odrastanje u udrugu.

Posjetiteljima se obratila i Hipster Dyke: “Ovaj party napravljen je u suradnji s najstarijim lezbijskim i GBTIQ kolektivom, usudit ću se reći, na ovim prostorima i zaista, to je bio jedini logičan izbor da proslavimo dvije godine mojeg sarkastičnog i ponekad komičnog pisanja.”

ZbeLeTron kolektiv with Daemia does Hipster Dyke održat će se u Chakka’s Roomu u AKC Medika, u petak 09. studenog 2012. godine s početkom u 22 sata. Ulaz je besplatan, a ZbeLeTronke poručuju da će biti žestoko od samog početka!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike