Imali su briljantne biserno bijele zube

0

Sadržaj

Rate this post

70 godina ranije, DOCTOR Rate vodio je istraživanje korak po korak od sve većeg problema s karijesom kroz svoje vrijeme. Obišao je starosjedilačke narode diljem svijeta te analizirao zdravstveno stanje njihovih biserno bijelaca i njihov plan prehrane, donio je oba elementa.
Općenito, zaključio je, domorodački narod diljem svijeta zapravo je imao izvanredno dobre, gotovo idealne zube, pod uvjetom da su takvi i ostali, kao što su njihovi preci zapravo stvorili za proizvodnju.

Ako su rekli da su počeli jesti industrijski prerađenu hranu u zapadnom svijetu, koja im je trenutno bila na raspolaganju, zbog svoje povezanosti s bijelom bojom, obično su uzgajali karijes. Recenzije koje su stvorile WWW Cost kada su mještani koji su preživjeli na hranjivim tvarima podsjećaju našu tvrtku na iznose koje sam objasnio na početku ovog kratkog članka.

Imali su briljantne biserno bijele zubeČim se autohtona zajednica izborila sa suvremenim potrošačkim navikama, poremećaj njihove biserne bjelančevine brzo ih je degradirao, dok su oni koji su ostali posvećeni tradicionalnoj prehrani, koja je sadržavala jela koja su zapravo bila na jelovniku koji su uzdigli u starosti, uvijek su bili lijepi. biserno bijelci.

Ovo je zapravo fascinantno da su ti domorodački narodi jedva čistili biserno bjeloočnice i stoga su u njezinoj usnoj šupljini često bili ostaci), zapravo su još uvijek bili bez karijesa.” Sve dok su tipično živjeli, posjedovali su gotovo potpuno zdrave i uravnotežene biserne bjeloočnice za njezin cijeli život.

Analizirane osobe posjedovale su vrhunske biserne bjeline, i to bez fluorirane vode, bez zubara ili pasta za zube. Ako su ipak počeli konzumirati industrijski vrlo prilagođenu “hranu bijelog muškarca”, čak su i njihovi karijesi na zubima ispali kao plijen. U ovom slučaju, čišćenje zuba to je dovelo do toga iako su bili čisti, ali sigurno nisu svi zaštićeni od praznina. Samo ovo praćenje već bi trebalo potaknuti američke pojedince da sumnjaju u bapske priče, koje su joj ubrizgane zajedno s ADA-om.

Osobito su sljedeće namirnice pogoršale stanje zuba: bijelo brašno, slatkiši, rafinirana riža, konzervirana jela, šećerna ulja plus sve namirnice koje uključuju ove elemente.

U zapadnjačkim trgovinama mješovitom robom rijetko se može naći ovi aktivni sastojci
Isto vrijedi i za bijelu rižu, bijelu glukozu, kao i za svaku drugu industrijski rafiniranu hranu. Krajnji rezultat rukovanja prehrambenim artiklima je materijal koji je zapravo bogat “praznim kalorijama” kao i nedostajućim vitaminima, mineralima, zdravim proteinima, živim enzimima i prvenstveno mastima. Ako hrana zapravo provaljuje u tijelo još više izvora, jer ih nosi do njega, to se može opisati kao “AntiNahrungsmittel”.

Ovakvi obroci su gubitak od bara za tjelesni sustav, jer oni uzimaju još više hranjivih tvari tijekom probavnog sustava, jer mu ga daju. Osim ove izuzetno kristalno jasne veze koja postoji između prehrane i zubnog karijesa, DOCTOR Cost je utvrdio da je dobrobit biserno bijelih zapravo popraćena stvarno dobrim standardnim stanjem iz wellnessa.

  • Otkrio je neobičnu vezu između prehrane koja se sastoji od rafiniranih namirnica i urođenih problema u ustima i čeljusti. Roditelji koji konzumiraju komercijalne obroke, stoga je naučio, zapravo su u opasnosti za svijet uzeti mlade uz missgebildetem luk.
  • To je bilo nešto posve novo u aboridžinskim kulturama. U ovom slučaju, donja čeljust majki i tata stalno je pravilno kreirana kako bi se osiguralo da se deformiteti djece ne mogu pripisati nasljeđu. Analizirali su ostatke predaka i također shvatili da je isto tako posjedovao i ovaj besprijekorno atraktivan luk.
  • Tek nakon što su pogođeni ljudi počeli jesti suvremenu, rafiniranu hranu, došlo je do ovih komplikacija. Solcherleijeva nasljedna oštećenja nisu ništa posebno u našoj suvremenoj kulturi. Nije slučajno da se kvaliteta naših prehrambenih proizvoda kroz 70 godina koliko je zapravo prošlo zahvaljujući svojim nalazima LIJEČNIKA Pricea zapravo još brže istrošila.

Naši trenutni proizvodni pristupi u industriji jela uništavaju naše biserne bjelanjke, naše cjelokupno zdravlje, a također i dobrobit iz okruženja. Širok izbor raznih tvorničkih namirnica koje se nikada prije nisu pojavile u prehrani pojedinaca zapravo je značajno oblikovao naše živote.

Zubni karijes zapravo je samo blaga nuspojava naših aktivnosti, ali ipak ne može se zanemariti. Ako naši stručnjaci razumiju činjenicu iza zubnog karijesa, naši stručnjaci mogu postupno saznati našu nevolju, dopustiti i uz malo sreće poboljšati se. Upravo ono što je privlačno jest da su ti domorodački narodi rijetko sami prali biserno bijelo rublje (također kao što su obično ostaci bili u njezinoj usnoj šupljini), ali još uvijek bez raspadanja.

BLOG