Smetaju ti predrasude, nepravda, nasilje?

Radionica angažiranog dokumentarnog filma s fokusom na temu zločina iz mržnje koju organizira FADE IN održati će se u razdoblju od 30. listopada do 15. prosinca 2012. u Zagrebu.

“Biti drugačiji- identiteti, predrasude i nasilje” edukativni je program namijenjen mladima u svrhu prevencije nasilnog i rizičnog ponašanja kroz promicanje tolerancije i poštivanja različitosti.

Cilj samog programa je da se kroz aktivan rad na propitivanju identiteta, različitosti, predrasuda, stigmi te izvora nasilja motivira sudionike da kritički promatraju svoju društvenu okolinu, preispitaju vlastite stavove i potencijalne predrasude te da se polaznicima omogući da usvoje ili prodube znanje o problemu zločina iz mržnje i potom ga predstave široj javnosti putem jezika video medija.

Mogu se prijaviti osobe od 18 do 30 godina starosti, a edukacija prima 15 polaznika.

Program će se provoditi kontinuirano tijekom studenog i prosinca i besplatan je za sve sudionike/ice. Detaljan raspored i program polaznici dobiti će pri prvom susretu.

Prijava treba sadržavati sljedeće podatke:

- kontakt podatke (ime i prezime, datum rođenja, adresu, broj telefona, e-mail adresu)

- motivacijsko pismo s kraćim obrazloženjem interesa za sudjelovanjem u programu.

Prijave se primaju putem elektroničke pošte do 25. listopada na adresu , na koju se možete javiti za detaljnije informacije o projektu.

Posted on October 15, 2012

Leave a comment

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

Tweet
Buffer

Switch to our desktop site