FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Take That does Brokeback

objavljeno:

28. 08. 2010.

autor:Kad su se raspali, britanska je vlada morala otvoriti telefonske help linije za uznemirene djevojčice. 15 godina poslije, a uoči 20. godišnjice rada benda: novi – zanimljivi – spot.


Stare su razmirice očito izglađene.

Robbie Williams i Gary Barlow, najprominentniji članovi boy benda Take That (sjećate se suza djevojčica kad su objavili da se raspadaju), odlučili su pokrpati svoje prijateljstvo novom pjesmom Shame. Za pjesmu je snimljen i novi video za koji je inspiracija bila sada već klasični film Planina Brokeback . U videospotu dvojac izmjenjuje poglede s jedne na drugu stranu bara, ulazi u dug i intiman razgovor, odlazi na polugole pecačke izlete i sve u svemu, obnavlja romansu između Ennisa Del Mara i Jacka Twista.

Navodno je Williamsov odlazak iz benda prije 15 godina stvorio žestoke sukobe između njega i nekadašnjih mu kolega. Sada se približava godišnjica benda, pjevači su se navodno pomirili – barem dovoljno da izdaju novi singl. Riječi pjesme, čini se, govore o prošlim sukobima. Williams je poslije kazao da je rad na pjesmi bio sjajan, ni najmanje čudan. “Nije bilo uopće čudno. Obožavam Garyja. Ayda [Williamsova supruga] zove ga mojim dečkom.”

Foto: Advocate.com

 

 


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike