- Queer.hr - http://queer.hr -

Leisha Hailey u “The New Normal”!

Posted By Dina J. On September 21, 2012 @ 3:04 pm In Film,Flash,Kultura | No Comments

Nakon mnogobrojnih kritika upućenih autoru serije “The New Normal” da se u seriji previše izruguje lezbijkama, Ryan Murphy uzvratio je udarac.

Naime, u sedmoj epizodi prve sezone ove pa skoro preko noći popularne serije, pojavit će se i prvi lezbijski par. Zaigrana Victoria (koju glumi Leisha Hailey tj. Alice iz L Worda) i  ogorčena Tiffany (Constance Zimmer iz Entouragea) lezbijski su par u dugoj vezi te su jako dobre prijateljice glavnih protagonista serije – gej para u glavnoj ulozi Andrew Rannellsa i Justina Bartha.

Obožavatelji/ice L Worda došli na svoje s novom lezbijskom ulogom Leishe Hailey koja je ujedno i pjevačica u bendu Uh Huh Her, a koautorica serije Ali Adler, koja je autana lezbijka istaknula je kako se serija trudi što vjernije pokazati raznolikost obitelji u Americi, a iako se lezbijski par nakon prvog pojavljivanja neće pojaviti u narednih pet epizoda, Adler je dala naslutiti kako će Victoria i Tiffany postati stalni likovi u seriji.

Popularnost serije “The New Normal” u stalnom je porastu te su čak napravljene i popularne someecards s tagom “The New Normal” (kliknite ovdje za ponudu [1]).


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/26093/leisha-hailey-u-the-new-normal/

URLs in this post:

[1] kliknite ovdje za ponudu: http://www.someecards.com/the-new-normal-cards/most-sent-today

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.