Napravi plakat za Merlinku!

timthumb

Četvrti Međunarodni festival queer filma “Merlinka” održat će se u Domu omladine Beograda od 13 do 17. prosinca 2012. godine.

Tom prilikom organizatori su pozvali dizajnere i one koji to žele biti na sudjelovanje u izradi plakata za četvrti Međunarodni festival queer filma “Merlinka” koji šalje poruku o toleranciji, prihvaćanju i LGBT egzistenciji kroz prizmu filmske umjetnosti.

Slogan ovogodišnjeg festivala je Transformacija, a na web stranicama (KlikKlik) su dali i neke smjernice: “Prilikom izrade plakata možete koristiti bilo kojim grafičkim elementima, možete uključiti bilo koji element koji smatrate da može doprinijeti vašem radu, kao i reference prepoznatljive filmske scene stavljene u queer kontekst. Vodeća tema ovogodišnjeg Merlinka festival je transrodnost i transseksualnost. Napominjemo da su prošle godine plakati koji sadrže fotografiju postigli bolje rezultate na natječaju. Izbjegavajte na plakatu bude Marilyn Monroe!”

Najbolji rad će biti službeni plakat četvrtog Merlinka festivala i naslovnica festivalskog kataloga, a najbolji radovi bit će izloženi u Domu omladine Beograda. Natječaj je otvoren za sve, a mogu se poslati najviše dva rada do 28. listopada 2012. godine. Više informacija o natječaju možete doznati na službenim stranicama festivala (KlikKlik).

Leave a Reply