FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Zachary Quinto u vezi!

objavljeno:

14. 09. 2012.
Zachary Quinto u vezi!

autor:Zvijezda serija “Heroes” i “American Horror Story” Zachary Quinto potvrdio je glasine da je u vezi s Jonathanom Groffom.

Nakon što je u intervjuu za New York Times priznao da je gej u listopadu 2011. godine i time slomio srca mnogim obožavateljicama, u najnovijem intervjuu za magazin Out priznao je da je u vezi i time slomio srca mnogim obožavateljima

“Nevjerojatno je koliko sam sretan”, izjavio je Quinto o vezi sa Groffom, koji je također glumac i koji se pojavljivao u serijama Boss i Glee. Detalje o vezi nije htio pretjerano otkriti no napomenuo je kako je poprilično romantičan: “U jednom sam trenutku shvatio da me privlače ljudi koji su na neki način nedostupni. Izgleda da sam se na neki način štitio jer sam poistovjetio ljubav i traumu koju sam doživio nakon što mi je otac preminuo”, izjavio je glumac.

Progovorio je i o svojem autanju: ”Jedan od boljih razgovara sa samim sobom imao sam kad sam zaključio da nema ničeg dobrog u tome što svoje seksualno opredjeljenje držim za sebe. Stvarno, iz toga ne može izaći ništa dobro”, zaključio je.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije
Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dominik Colins
Qoohanje za romantike