SUTRA SE POČINJE IZRAĐIVATI ZAKON O PARTNERSTVIMA!

0

 

 Ministarstvo uprave za Queer.hr je danas potvrdilo da se sutra po prvi put sastaje radna skupina koja će izraditi zakon o životnim partnerstvima, a sastoji se od tima stručnjaka.

Koliko dugo pokušavate ispuniti san o vitka figura - Bioxyn ili Black Latte?

Viri želudac, koji pokušavate sakriti daleko ispod široke odjeće... Masivni hip, kroz koje si kratku suknju... Prije nego Bioxyn što opet počnete nabrajati mane svog tijela, zamislite sunčana plaža puna ljudi - vrući pijesak lijepo gori noge, i blagi dašak vjetra, koji je na nekoliko sekundi donosi olakšanje u toplinu. Vidiš onu ženu, zbog koje je svaki na trenutak podigao pogled iz tamnih naočala? Njegov savršeni stas izaziva divljenje i zavist istovremeno. I za slimming najbolje Black Latte. Kliknite ovdje.

 

ZDRAVLJE

onycosolve

ONYCOSOLVE

MRŠAVLJENJE

Prolesan Pure - nuspojave - recenzije  - Ljekarna

CHOCO LITE

 

On je samo Bioxyn pijesak koji je savršeno ravan trbuh i poboljšava bikini, koji su previše snažno ukazuju elastična Black Latte stražnjice. Polovica plaže sanja u ovom trenutku, da imaju uži struk, što ona, a druga polovica se divi vitke noge bez naznake celulita.

Ta žena privlači pogled, i ona se osjeća izvrsno. Ona je sigurna u sebe, ponosni na svoju figuru, osjeća jednostavan, atraktivan i prokleto ženstveno. Ova žena-to Si ti. Umjesto toga, nova verzija Tebe, koja je na 30 dana, bez uvjerenja, ona je otišao za Bioxyn.

 

„U rad skupine bit će uključen i zajednički predstavnik zainteresiranih nevladinih udruga, uz predstavnike ministarstava i Ureda za ravnopravnost spolova.“ Pri izboru članova radne skupine navode da su vodili računa o tome da se radi o predstavnicima institucija u čiji djelokrug spadaju pitanja koja ovim zakonom treba uredit, no navode mogućnost i da se radna skupina, ovisno o potrebi proširi.

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Višnja Ljubičić kaže da pri izradi ovog zakona vidi veliku ulogu organizacija civilnog društva.

„Pronašli smo zajednički jezik s udrugama https://queer.hr/“ – navodi opisujući dosadašnja dobra iskustva suradnje, te da je prioritet u dijalogu između organizacija uspostaviti zajedničke parametre – što to znači registrirano, a što životno partnerstvo. Uloga nevladinih organizacija ključna je i stoga, nastavlja, što one daju „meso iz životnih situacija“ – dakle uz primjere iz stvarnog života propituju se potrebe i problemi, ne bi li se onda uobličio zakon koji će ih uspješno riješiti.

Područja koja su radnoj skupini prioritetna jest poboljšanje sadašnje situacije – iako za sada konkretna prava nisu navedena: „Osnovni cilj novog Zakona je uspostaviti okvir koji će omogućiti veću razinu prava od onih koja su u ovom trenutku osigurana Zakonom o istospolnim zajednicama i odredbama drugih propisa koje se odnose na izvanbračnu zajednicu. Pritom ćemo kao predložak koristiti Nacrt zakona o registriranom partnerstvu koji je već bio upućen u proceduru, pri čemu ćemo voditi računa i o aktualnim rješenjima drugih zemalja u regiji.“ – rekli su nam iz ministarstva.

Tell me – ‘quando quando quando..?’

Pitanje koje međutim vjerojatno najviše zanima istospolne parove jest – kada će imati priliku stupiti u partnerstvo regulirano ovim zakonom. Procjene su iz ministartsva o procesu neodređene ali ipak ne toliko daleko u budućnosti: “U ovom trenutku procjenjujemo da će Zakon biti upućen u saborsku proceduru u prvom tromjesečju 2013. godine.“

Zdravlje

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime