- Queer.hr - http://queer.hr -

Snimljena gej verzija “Pepeljuge”!

Posted By Dina J. On July 26, 2012 @ 3:33 pm In Flash,Glazba,Kultura | No Comments

Natjecatelj iz devete sezone popularnog showa “Američki idol” Todorick Hall odlučio se na pomalo nesvakidašnji potez u borbi za jednakost LGBT osoba.

Naime, Hall je odlučio iskoristiti motive popularnog Disneyevog crtića “Pepeljuga” te je snimio šestominutni spot u kojemu je prezentirao bajku na jedan nov i inovativan način. “Kombinirao sam pjesme s top ljestvica s klasičnim Disney melodijama. Ova priča zbilja ima širinu i mislim da je ljubav klasična kao i ova bajka. Vrijeme da se ljubav ozakoni u svim svojim oblicima i bojama.”

Iako je njegova rečenica o brakovima ipak pomalo nesretno sročena, Hall je istaknuo kako je snimio gej verziju “Pepeljuge” kako bi pomogao u borbi za zakonsko reguliranje istospolnih brakova i u kojem glumi Pepeljugu. U videu je uspio okupiti raznoliku ekipu poput autanog pjevača nekad popularne grupe ‘N Sync Lance Bassa koji se prilično dobro snašao u ulozi Princa na bijelom konju, Janice Dickinson je zla maćeha, dok su sudionici showa ”Rupaul’s Drag Race” Shangela i Willam zle Pepeljugine sestre.

Njegova verzija se u orignalu zove “CinderFella”, a jedan od logičnih prijevoda na hrvatski jezik je “Pepeljugan”.

Pogledajte video!


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/24588/snimljena-gej-verzija-pepeljuge/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.