FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Snimljena gej verzija “Pepeljuge”!

objavljeno:

26. 07. 2012.
Snimljena gej verzija “Pepeljuge”!

autor:Natjecatelj iz devete sezone popularnog showa “Američki idol” Todorick Hall odlučio se na pomalo nesvakidašnji potez u borbi za jednakost LGBT osoba.

Naime, Hall je odlučio iskoristiti motive popularnog Disneyevog crtića “Pepeljuga” te je snimio šestominutni spot u kojemu je prezentirao bajku na jedan nov i inovativan način. “Kombinirao sam pjesme s top ljestvica s klasičnim Disney melodijama. Ova priča zbilja ima širinu i mislim da je ljubav klasična kao i ova bajka. Vrijeme da se ljubav ozakoni u svim svojim oblicima i bojama.”

Iako je njegova rečenica o brakovima ipak pomalo nesretno sročena, Hall je istaknuo kako je snimio gej verziju “Pepeljuge” kako bi pomogao u borbi za zakonsko reguliranje istospolnih brakova i u kojem glumi Pepeljugu. U videu je uspio okupiti raznoliku ekipu poput autanog pjevača nekad popularne grupe ‘N Sync Lance Bassa koji se prilično dobro snašao u ulozi Princa na bijelom konju, Janice Dickinson je zla maćeha, dok su sudionici showa ”Rupaul’s Drag Race” Shangela i Willam zle Pepeljugine sestre.

Njegova verzija se u orignalu zove “CinderFella”, a jedan od logičnih prijevoda na hrvatski jezik je “Pepeljugan”.

Pogledajte video!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike