FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Poziv na filmski natječaj Vox Feminaea

objavljeno:

17. 07. 2012.
Poziv na filmski natječaj Vox Feminaea

autor:Vox Feminae objavio je natječaj za sve zainteresirane filmaše i filmašice za natjecateljski dio programa ovogodišnjeg, šestog po redu, festivala koji će se održati od 19. do 24. studenog 2012. godine u Zagrebu.

Vox Feminae traži i prikazuje i nagrađuje filmove koji istražuju aspekte roda, rodnih uloga i identiteta. Teme uključuju rodnu ravnopravnost, nestereotipne rodne uloge, odnose, kao feminističke i LGBTIQ teme.

Na natječaj se prihvaćaju igrani, dokumentarni, eksperimentalni filmovi i video radovi svih dužina i umjetnika/ca svih rodnih identiteta (muški, ženski, transrodni, neodređeni…). Jedini uvjet je da prijavljeni filmovi imaju tematsku, gore opisanu poveznicu te primaju uratci dovršeni od 2010. godine pa do naovamo. Ako jezik filma nije engleski, film mora imati hardkodirane titlove na engleskom, a formati za prikazivanje su MiniDV, DVD i Beta SP Pal.

Prijave se ispunjavaju online, na adresi: http://www.voxfeminae.net/prijave/. Prijava generira dokument koji potpisan treba poslati zajedno sa DVD-om filma te je posljednji rok za prijavu na ovaj natječaj 15. kolovoza 2012. godine (poštanski žig smije najkasnije imati taj datum).

Odluke selekcije biti će javljene autori(ca)ma do 1. listopada 2012. godine, Vox Feminae Filmska nagrada je gotovinska, te iznosi 500 američkih dolara, a o njoj odlučuju glasovi publike.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Dina J.
Hipster Dyke


Kosmogina
Pitchkanterije


Marino Čajdo
Cocktail


OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dominik Colins
Qoohanje za romantike