- Queer.hr - http://queer.hr -

Lezbobrigada

Posted By Kosmogina On July 7, 2012 @ 6:43 am In Izdvojeno,Lifestyle,Život | No Comments

Pitchkanterije

Romansa [3]
Lezbobrigada
Na moru [5]
Proteza [6]
Tajna [7]
Izlazak [9]
Ljubav [10]
Reallity [11]

PITCHKANTERIJE BY KOSMOGINA: erotska proza iz pera Biljane Kosmogine. Štivo koje nije za moralne vertikale, svakako će u svih ostalih izmamiti smijuljenje, ali i “Aha!”-moment. Priče balkanske queer kraljice možete na stranicama Queer-hra iščekivati u mjesečnom ritmu.

Sjedila sam s prijateljicom koju dugo nisam vidjela na ugodnoj terasi fancy bistroa u centru. Sakrile smo se od nesnosne žege, prometne vreve i užarenog asfalta, da bi se uz par koktela na miru ispričale o njenom traumatičnom raskidu s djevojkom s kojom je bila u vezi pune tri godine. Tješila sam je i pokušavala podići joj raspoloženje, govoreći joj da imam par divnih, šarmantnih i slobodnih poznanica, s kojima ću je upoznati. Revni mladi konobar uporno nam je dosađivao, priskakujući svaki čas našem stolu da bi nam ispraznio pepeljaru, prekidajući nas usred povjerljivog razgovora. Imala sam dojam da nas besramno prisluškuje. Kada sam ga ljubazno zamolila da pojača glazbu i više nam ne prilazi, dok ga ne pozovemo, djelovao je uvrijeđeno.

Marijana je bila emotivno skrhana. Izvadila je iz torbe svoj notebook i zamolila me da se ulogiram na fejs, da bi mi potom s mog profila pokazivala profil svoje bivše cure, koja mi se BTW nikada nije dopadala, ali sam je iz pristojnosti zbog nje addala.

- Drolja! Objelodanila je svima da je «singl», skinula me s liste prijatelja i izbrisala sve naše zajedničke fotke, – jadala mi se na rubu suza. – Kako mi je mogla to napraviti poslije svega što sam za nju učinila!

- Maki moja draga, nemoj šiziti molim te! – tješila sam ju. – Znaš kakve su ove današnje djevojke. Uvedeš ih u život, trudiš se napraviti od njih žene sa stilom, educiraš ih, žrtvuješ se, brdo novca potrošiš na njihove hirove, a onda ti one poslije svega zariju nož u leđa. Pa sjećaš li se kako je mene ona mala Jasna sludjela prošle godine, a bile smo svega tri i pol mjeseca skupa? Koliko je laži i bljuvotina o meni ispričala svim mojim prijateljima, pa čak i mojoj rođenoj sestri. Totalni sajko. Srećom je nisi upoznala, i tebe bi sigurno zvala da me olajava. Pa ja se od te harpije još nisam oporavila poslije toliko vremena. A ona čak ni nema profil na fejsu. Evo, ako će ti biti lakše, izbrisat ću tvoju luđakinju s friend-liste jer nas ionako ne zanima.

- Neee! Nikako! Ne smiješ to učiniti! Pa kako bih onda saznala što ta zmija smjera, gdje se kreće i s kim se viđa, osim preko profila nekolicine zajedničkih prijatelja! – dreknula je uspaničeno Marijana i istrgla mi notebook iz ruku.

Vidjela sam da je vrag odnio šalu, pa sam odustala od te ideje. Bilo mi je žao kad sam je zamislila kako se svaki dan nalazi s nekim samo da bi uhodila svoju bivšu, ali rekla sam nehajno:

- Ma daaaj, opusti se čovječe! Nismo valjda tol’ko glupe i bespomoćne! Ne želimo se osjećati poput zgnječenih glista koje se koprcaju u blatu, i samosažaljevati se unedogled prisjećajući se promašenih ljubavi i veza. Glavu gore! Možemo osmisliti nešto što će nam skrenuti pozornost, reanimirati nas i stopostotno nas revitalizirati. Evo na primjer možemo upisati tečaj chi-gonga, reikia ili t’ai-chi-ch’uan. To uvelike pomaže jačanju duha, a ne samo tijela.

Marijana je na to prsnula u smijeh gledajući me u nevjerici. Onda je naručila još po jedan koktel – naš omiljeni Vrišteći orgazam (Screaming Orgasm).

- Dušo, znam da mi želiš dobro, ali nemoj se prema meni odnositi kao da sam bolesna. Ja još nisam ni za bacanje, a ni za potcjenjivanje. Hajdemo učiniti nešto konkretnije, nešto opipljivije, djelotvornije. Jebeš taj tvoj harakiri! – rekla je, preturajući grozničavo po fejsu.

- A šta bi ti mila? Hoćeš da te vodim na gay-party u subotu? – pitala sam je ozbiljno.

- Hahaha, pa ti si potpuno poludjela! Ovi kokteli ti izazivaju loše tripove. Vidi ovo!

Pokazala mi je jednu tajnu grupu na fejsu u koju je bila učlanjena: «Lezbobrigada». Tu su se ženama istopolnih afiniteta nudile razne vrste usluga: od pisanja seminarskih i znanstvenih radova, kuhanja i čišćenja kuće, do poslovne pratnje, terapeutske masaže i seksualnih usluga. Grupu je organiziralo par pametnih djevojaka, talentiranih, poduzetnih i sposobnih zaraditi. Članstvo se plaćalo na godišnjoj razini – 50 eura, što je omogućavalo punu diskreciju i super popust za sve vrste usluga. Marijana je rekla:

- Već sam koristila usluge Lezbobrigade. Nenadmašne su. Prije dva mjeseca su dvije ljepotice odnijele ogromnu, rođendansku Schwarzwald tortu na adresu moje šefice i izvele joj striptiz. Nemaš pojma kako je bila ushićena. Skupo me je koštalo, ali me je već sljedećeg tjedna uključila u jedan krupan projekt. Jedini uvjet da radiš sa njima je: da si žena i da imaš lovu. Imaju i genijalnu dizajnericu nakita, a tek šešira …. Ako se napiješ pa nisi u stanju voziti, okreneš broj i u roku od 15 minuta zanosna mačka dolazi po tebe i vozi te kući. Ako je hoćeš zadržati preko noći, doplatiš, uživaš, plus ti ujutro donosi doručak u krevet. Vrhunac suvremenog poslovanja!

- Majko mila, gdje ja živim? Zašto mi još nitko dosad nije otkrio Lezbobrigadu? – bila sam oduševljena.

Marijana je pozvala neki broj, rekla svoju lozinku, a zatim je prekinula vezu. Nakon provjere, uzvratili su joj poziv u roku od 3 minute. Zakazala je tretman havajske masaže s oralnom završnicom za sebe i prijateljicu, inzistirajući da djevojka bude rasna plavuša, sportske građe, visoka preko 170 cm, rekavši im na kraju i svoju adresu. Sva ozarena, pobednosno mi je priopćila:

- Prekosutra navečer dolaziš kod mene bejbi. Lezbobrigada se brine o nama, u sigurnim smo rukama. Naručila sam jednu djevojku i dobila popust jer nas je dvije. Pošto sam aktivna članica Lezbobrigade, odradiće nas obje za samo 80 eura, inače bi koštalo mnogo više. Šta kažeš srce? Ja častim.

Vrisnula sam od sreće. Bila sam raspamećena.
Konobar koji nas je prisluškivao, također.

* * * * *

Gledale smo kroz prozor Marijanine spavaće sobe kad je brigadistkinja u zakazano vrijeme parkirala skuter ispred njezine kuće. Nismo uspjele joj vidjeti lice zbog kacige, ali je bila je pravi komad, u vrućim hlaćicama i topiću, širokih ramena, dugih nogu, čvrstog dupeta, kao da je spremna za start triatlona. Kada je pozvonila, Maki ju je uvela u dnevnu sobu. I pored plave boje kose, kratko potšišane do ramena, odmah sam je prepoznala i skamenila se. To je bila Jasna. Moja bivša Jasna. Ona koja me je sjebala prošle godine. Pretvarala se da me ne poznaje. I ja isto. Pružila mi je ruku, nasmješila se i rekla: «Lana». Bila sam oduzeta, ali sam nekako ispružila ruku. Smrvila ju je svojim čvrstim stiskom. Znam da je to namjerno učinila. Sva moja energija, sav polet i sva radost slatkog iščekivanja, nestali su u nepovrat. Samo sam se blentavo osmehivala i gutala knedle, gledajući u Maki koja mi je mangupski namigivala, prezadovoljna utiskom koji je na nju ostavila naša maserka. Maki je naširoko hvalila službu Lezbobrigade i pričala o svojim iskustvima, kao da su u pitanju najnoviji dometi iz znanstvene fantastike. Ja sam bila potpuno nijema i unesrećena. Petljala sam po play listi, trudeći se da izbjegnem pjesme koje smo zajedno slušale tokom tri i pol burna mjeseca najboljeg seksa kojeg sam ikada imala. Šeprtljala sam ispred bara praveći koktele mehanički, ne gledajući u njihovom pravcu, kad se Maki skinula i naga izvalila na krevet, da bi joj bila prva klijentica.

Lana, tj. moja ex-Jasna je u međuvremenu usavršila tehniku Hawaii masaže, mada me je i tada jako dobro stiskala, s pravom mjerom i istančanim osjećajem za erogene zone. Nauljila je Marijanino golo tijelo i šarala svojim prstima, dlanovima, laktovima i šakama po njemu, utrljavajući svaku molekulu eteričnog ulja u njega, s velikom pozornošću i posvećenošću. Pravila sam se da sam udubljena u neki glupi ženski časopis koji sam dograbila ne znajući što ću sa sobom. Marijana je tijekom masaže blebetala neumorno, ali znam da je nijedna od nas dvije nije slušala. Jasna se tek ponekad oglašavala sa: «mhmm», što je zvučalo kao odobravanje. Gledala sam kako joj pravi osmice vještim prstima po lumbalnom dijelu i gluteusima. «Sram je bilo!», razmišljala sam, «otkad nije sa mnom, nisko je pala!», ali odmah potom sam uvidjela da to nema puno veze sa stvarnošću, i da se jedino ja u cijeloj priči loše osjećam.

Nakon jednosatnog tretmana cijelog tijela, od prstiju na nogama do tjemena, Lana je blago rekla Marijani: – Gotovi smo s masažom. Oprat ću ruke u kupaonici, a Vi se okrenite na leđa i razmaknite noge! – Zatim se obratila meni: «Hoćete li biti prisutni tretmanu do kraja? Meni ne smeta ako ne smeta mojim klijenticama!» Maki me je preduhitrila, sva napaljena i po običaju raskalašna, rekla je (polako šireći noge, mazeći se po pičkici): «Mmm, ne smeta ni meni, možeš slobodno ostati. Sve ovo ćeš i ti dobiti poslije male pauze. Dodaj mi koktel da se osvježim!» Zaverenički smo se kucnule čašama, ali meni nije bilo ni do čega. Jasna je navukla medicinske rukavice. Jednom joj je rukom nježno otvorila i trljala usne, dok joj je drugom švrljala po sisi i trbuhu, a onda joj je cijelo lice utonulo u Makinu uvalu, nepojmljivo obraslu oštrim, crnim čekinjama. Marijana je dahtala i uvijala se na krevetu dok joj je moja bivša cura sisala usmine, oblizivala se i coktala, šamarajući joj pulsirajuću vaginu svojim neumornim jezikom. Sjedila sam za stolom i mahinalno listala časopis, trudeći se da budem nevidljiva, gledajući u njihovom pravcu bez daha. Jasna je isturene stražnjice klečala pored nje i glavom izvodila energične kružne pokrete, meni okrenuta profilom, ali sam dobro vidjela kada su joj tri prsta skliznula u Makinu guzu. Maki je počela svršavati uvijajući svoje jedro, preplanulo tijelo na mekanom bijelom frotiru. Srušila sam nehotice svoju čašu sa stola, pa sam otrčala u kupaonicu po krpu i čistila tepih narednih 15 minuta. Maki je i dalje svršavala. Jasna se dojmila vrlo profesionalno, strpljivo, vješto, bez ikakvih emocija. O Bože, jednoj sam zavidjela, a drugu sam mrzila. Pošto je Maki bila izmoždena vulkanskim orgazmom, ustala je i otišla u kupaonicu, ostavivši nas dvije nasamo, da se spremimo za sljedeći tretman. Najradije bih pobjegla odatle koliko me noge nose, ali se nisam usudila ispasti toliko mizerna.

Bilo mi je užasno kada sam ostala naga pred njom i nijednog trenutka nisam mogla opustiti mišiće. Svaki njen dodir me je bolio kao da me čereči klještima. Ni ulje nije pomagalo. Moj grč se osjećao pod njezinim prstima. Nekoliko puta me je tako snažno stisla da sam htjela jaukati, ali sam se suzdržavala. Rekla sam joj: «Lakše malo molim te!», no nije se na to obazirala. Maki se vratila iz kupaonice i otišla do bara da nam spremi nove koktele. Djelovala je preporođeno. Vani je bila paklena vrućina, klima uređaj u sobi je bio uključen, pa sam se onako gola, ubrzo počela tresti od hladnoće. Ležala sam bespomoćno, masna, bijesna, osramoćena i smrznuta, stisnutih vilica.

Doviknula sam Marijani da isključi klimu. Poslušala me je negodujući. Jasna se dugo na meni brutalno iživljavala, rotirajući me kao praščića na ražnju. Otkidala mi je komad po komad mesa s tijela. Prsti su joj nemilosrdno prodirali u moju muskulaturu kidajući mi ligamente. Svetila mi se za sve što se ikada između nas dogodilo, dok sam ja stenjala i cvilila poput mačića u čeljustima pitbul terijera. Proklinjala sam je u sebi, kao i cijelu Lezbobrigadu. Nikada nisam doživjela takvu vrstu zlostavljanja, a s druge strane, plašila sam se i onog što tek predstoji.

Kada mi je rekla: – Masaža je gotova, sada se okrenite na leđa i razmaknite noge!, odgovorila sam: – Hvala Lana, osjećam se fantastično! Kao da me je bager pregazio. Ako Vam ukus moje menstrualne krvi ne bi smetao, možemo nastaviti.

Napipala sam prstima končić tampona u svojoj vagini, izvukla ga, pokazala joj i upitno je gledala.

Bila je zbunjena, a ja sam se odjednom mnogo bolje osjećala. Na što sve žena treba biti spremna baveći se ovim poslom? Vjerojatno na sve ono na što bi i muškarac morao biti spreman baveći se istim poslom. Posao je posao a užitak je užitak. Dovoljno sam propatila s masažom, bilo je vrijeme da se konačno opustim. To su ipak bile vanredne okolnosti.

- Nemojte brinuti Lana, imam ženski kondom u torbici koji će Vam olakšati situaciju.

Ustala sam s kreveta i protegla bolne udove pune modrica od masaže. Izvadila sam ženski kondom iz torbice i pružila joj, gledajući je u oči: – Vjerojatno znate ovo koristiti, kao i svaka profesionalka.

Marijana je već uveliko bila zadubljena u seriju Californication na TVu i više nije obraćala pažnju na nas dvije. S mojim orgazmom Lana se mučila skoro dva sata, sve dok joj jezik nije utrnuo od lizanja gorke poliuretanske opne, a vratne žile se ukočile od repetativnih, mehaničkih pokreta glavom. Ja sam se napokon opustila i uživala. Meškoljila sam se i strpljivo joj izdavala instrukcije, zanovjetajući što mi sve, i kojim tempom treba raditi, da bi me dovela do vrhunca: «Oh, tako! Jače! Malo niže! Ne tako, sad me tu grizi nježno…» Morala  me slušati jer je za to bila plaćena, i sigurna sam da je jedva dočekala da se iščupa i pobjegne iz ćorsokaka u kome se nenadano obrela.

Marijana je ispratila Lanu, vidno iscrpljenu i ljutu, a kada se vratila, predbacila mi je: – Ti stvarno nisi normalna! Kako si mogla onako ju izmaltretirati? Jadna djevojka.


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/23741/lezbobrigada/

URLs in this post:

[1] Nesiguran seks: http://queer.hr/18800/nesiguran-seks/

[2] Godišnjica: http://queer.hr/20185/godisnjica-kosmogina/

[3] Romansa: http://queer.hr/21348/romansa/

[4] Harai-goshi: http://queer.hr/24807/harai-goshi/

[5] Na moru: http://queer.hr/25423/na-moru/

[6] Proteza: http://queer.hr/26296/proteza/

[7] Tajna: http://queer.hr/28612/tajna_kozmogina/

[8] Sportski duh: http://queer.hr/30492/sportski-duh/

[9] Izlazak: http://queer.hr/31488/izlazak/

[10] Ljubav: http://queer.hr/32177/32177/

[11] Reallity: http://queer.hr/32557/reallity/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.