FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

FOTOGALERIJA: Pride Partycipacija dupkom napunila četiri floora!

objavljeno:

18. 06. 2012.
FOTOGALERIJA: Pride Partycipacija dupkom napunila četiri floora!

autor:Već ritualno se nakon održavanja same Povorke ponosa, u večernjim satima nastavilo zabavljati na četiri floora u AKC Medika.

Od samih početaka, posjećenost je bila, usudit ćemo se reći, najbolja do sad, a na ulazu su procijenili kako je u Mediki bilo preko petsto osoba, ne brojeći brojne volontere i suradnike Zagreb Pridea. Samim dolaskom u Mediku i suočavanjem s redom za ulaz, pokazalo je jedno – LGBT populacija ne samo da zna koračati, nego se i itekako dobro zna zabavljati!

FOTO: Pride Partycipacija!

Na četiri floora vladala je odlična atmosfera te je čak došlo do promjene lineupa – neočekivano se na stage u Chakka’s roomu oko ponoći popeo bend Kimiko koji je izazvao salve oduševljenja među mnogobrojnom publikom koju su nastavili zagrijavati momci iz Take Me Outa! U Attacku se održao performans, a dobrano su odsvirali i riječki bend Senzorz. Uz sve to, prisutne je rasplesala Ivna Franić kao i Trigger pojačan s AnotherGirl, dok su sve izvedbe bile popraćene pomnom vizualnom selekcijom VJ Tanje i njenih 400 zečeva.

No, to nije bilo sve. U Grey roomu su uživali ljubitelji malo žešćih zvukova u režiji Pistolero kolektiva, dok se u Jazz Roomu moglo opustiti uz male blaže, ali opet zabavne zvukove.

Pride za deset, Partycipacija za 10! Ujedno, ovo je bila zadnja Partycipacija ove sezone te se doslovno veselimo jeseni i povratku jednog od najboljih tuluma u gradu.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike