- Queer.hr - http://queer.hr -

Ljubi li DiCaprio dobro?

Posted By Marino Čajdo On March 19, 2011 @ 1:14 pm In Film,Kultura | No Comments

flash news

Nakon nedavnog intervjua za Wall Street Journal u kojem je Clint Eastwood priznao kako ga je za biografski film o J. Edgaru Hooveru privukao scenarij koji se ne bavi pretjerano spekulacijama o njegovoj seksualnoj orijentaciji i odijevanju u drag, krenule su spekulacije kako film neće doticati moguće najmističnije područje kontroverznog bivšeg šefa FBI-a.

Ipak, za portal AfterElton.com scenarist Dustin Lance Black (dobitnik Oscara za scenarij filma ‘Milk’) bio je potpuno nedvosmislen: “Ne možete napraviti film o figuri poput J. Edgara bez zadiranja u njegovu dušu. To se neće dogoditi u scenariju kojeg pišem tako da su spekulacije neosnovane. Želim da se film bavi njegovom seksualnosti na više ljudski i realan način, bez stereotipa”.

Na komentar o Eastwoodovoj konstataciji, Black je dodao: “Mislim da je htio reći da neće ulaziti u stereotipe o Hooveru zato što su djetinjasti i bazde po homofobiji.”

Kako prenosi E! Online, svi glumci su već snimili scene ljubljenja (Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Marc Malkin i Brett Malec) a izvori s snimanja tvrde da je Eastwood poprilično ozbiljno pristupio zadatku i snimio scenu nekoliko puta. Je li to zbog toga što se DiCaprio ne zna ljubiti s dečkom ili nečeg drugog, ostaje vidjeti.


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/226/ljubi-li-dicaprio-dobro/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.