FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Ljubi li DiCaprio dobro?

objavljeno:

19. 03. 2011.
Ljubi li DiCaprio dobro?

flash news

Nakon nedavnog intervjua za Wall Street Journal u kojem je Clint Eastwood priznao kako ga je za biografski film o J. Edgaru Hooveru privukao scenarij koji se ne bavi pretjerano spekulacijama o njegovoj seksualnoj orijentaciji i odijevanju u drag, krenule su spekulacije kako film neće doticati moguće najmističnije područje kontroverznog bivšeg šefa FBI-a.

Ipak, za portal AfterElton.com scenarist Dustin Lance Black (dobitnik Oscara za scenarij filma ‘Milk’) bio je potpuno nedvosmislen: “Ne možete napraviti film o figuri poput J. Edgara bez zadiranja u njegovu dušu. To se neće dogoditi u scenariju kojeg pišem tako da su spekulacije neosnovane. Želim da se film bavi njegovom seksualnosti na više ljudski i realan način, bez stereotipa”.

Na komentar o Eastwoodovoj konstataciji, Black je dodao: “Mislim da je htio reći da neće ulaziti u stereotipe o Hooveru zato što su djetinjasti i bazde po homofobiji.”

Kako prenosi E! Online, svi glumci su već snimili scene ljubljenja (Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Marc Malkin i Brett Malec) a izvori s snimanja tvrde da je Eastwood poprilično ozbiljno pristupio zadatku i snimio scenu nekoliko puta. Je li to zbog toga što se DiCaprio ne zna ljubiti s dečkom ili nečeg drugog, ostaje vidjeti.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike