FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Mirela Holy podnijela ostavku!

objavljeno:

8. 06. 2012.
Mirela Holy podnijela ostavku!

autor:Mirela Holy podnijela je ostavku na mjesto ministrice zaštite okoliša nakon što je u javnost “procurila” njezina prepiska s predsjednikom Uprave HŽ Holdinga Reneom Valčićom.

Ostavka je objavljena u četvrtak popodne, nakon što je u javnosti završila afera  da je kod šefa uprave HŽ-a intervenirala zbog supruge stranačkog kolege, tj. da je zatražila da se Heidu Maziju poštedi otkaza ili premjesti na drugo radno mjesto.

“Medijski pritisak je bio velik i to je nanosilo političku štetu Vladi u kojoj sam bila i zato sam podnijela ostavku. Dan prije stiglo mi je upozorenje da HTV sprema veliku priču o tom mailu. Meni je to bilo čudno jer nisam mislila da to ima neku političku težinu. To je s moje strane bila ljudska gesta jer je gospođa imala dojam da je politički šikanirana”, navela je Holy u razgovoru s 24sata. Premijer Milanović je prihvatio njezinu ostavku.

Mirela Holy dugogodišnja je podržavateljica LGBT osoba te je jedna od rijetkih političara/ki koja dolazi na Povorke ponosa od samih početaka njihovog održavanja.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike