Iskorak organizira još jedan bus za Split Pride!

bigGayBus

Uslijed povećeg interesa za odlazak na Split Pride 2012 organizira se još jedan autobus koji će prevesti podržavatelje Pridea iz Zagreba u Split.

Organizatori poručuju: “Podržite svoje prijateljice, prijatelje, sinove, kćeri, braću i sestre, susjede – lezbijke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe. Podržite sami sebe – izađite iz ormara, jer u ormarima se ne snivaju, ni ne rađaju revolucije! Pokažite da je borba za prava LGBT osoba borba za ljudska prava – borba za vaša i naša prava.”

Cijena iznajmljivanja busa se dijeli na broj osoba, a kapacitet busa je 60 mjesta. Treba barem 50 osoba koje će sigurno ići kako bi participacija svake osobe iznosila 150 kn, a razliku će pokrit Iskorak. Iskorak će u suradnji sa klubom Rush također organizirati vodu i sendviče za put. Ukoliko se ne skupi barem 50 osoba, put se otkazuje, a svi uplaćeni novci se vraćaju nazad.

Svi koji odluče podržati Split Pride klub Rush nagradu za hrabrost i ponos daje besplatan upad u Rush te jedno piće po izboru.

Prijave za drugi bus se mogu izvršiti do četvrtka u 22:00 sata na e-mail [email protected] (ime i prezime, broj mobitela). Sakupljanje novaca za bus će biti sutra (četvrtak) u prostorijama Iskoraka (Preradovićeva 2, 2 kat) od 14 do 22 sata, a možete i direktno uplatiti na naš žiro račun u RBA banci 2484008-1101595832 (obavezno navedite ime i prezime prilikom uplate, a pod opis plaćanja SP2012) te sačuvajte potvrdu o plaćanju koju ćete predočit prilikom polaska iz Zagreba. Kreće se u subotu rano ujutro i vraća se isti dan navečer, a svi će biti osobno obavješteni o točnom mjestu i vremenu polaska tijekom petka popodne.

O svemu ćete biti redovito obavještavani putem Facebook-a, te putem e-maila [email protected] ili mobitela 095 4440044 (Kristijan, Hrvoje).

Leave a Reply