Karijes je ekološki problem

0
Rate this post

Koja korist od obmana? Što dobiva najbolje od takvih tehnika? Kao i tko može iskusiti učinak tih zagađivača kao što su kronična zdravstvena stanja? Pravi glavni razlozi. Čini se kada stavite pretjeranu inicijativu na vrijeme, privid dobro uravnoteženog osmijeha kako biste propustili ljude, a da to niste rekli kao garanciju, da će se i ti Troškovi sigurno ostvariti. Izbjeljivanje zubi, paste za izbjeljivanje zuba i estetska stomatologija – BLOG – sve to hvali stomatologe i misli da podsvjesno činite gotovo sve kako biste stvorili idealan izgled pojedinca.

Baš kako se koriste stomatološki stručnjaci

Neka od najboljih zvjerstava iz naše prilike skrivaju činjenicu odgovornu za ovaj lažni, Gossamer veo. Ako naša tvrtka prati problem od samog početka, naš tim otkriva da zapravo seže duboko u Zemlju, u zemlju – naš tim sebičan stoljećima posjeduje dopušta gubitak krvi, ukratko misao, njegovo bogatstvo za budućnost Ere za čuvanje.
Zubni karijes je ekološki problem.

Karijes je ekološki problem

Karijes je zapravo ekološki problem: onaj koji se proteže po cijeloj ekološkoj zajednici i njezinim vrstama života, od klica do sisavaca. Ovo je zapravo jednostavno stvoriti vezu između zdravlja i blagostanja iz tla i dobrobiti pojedinaca koji jedu ovu zemlju.

Širok raspon sićušnih živih bića, kukaca i raznih drugih životinja koje borave ispod zemlje dižući gornji sloj tla i zapravo koriste ovu interakciju.

Pripadajuće hranjive tvari iz prirodnog uzorka

Tlo s dušikom, obiljem minerala, kao i raznim drugim organskim komponentama zapravo je obogaćeno odumiranjem i ostankom. Vegetacije upijaju te elemente, kao i pašnjaci koji jedu biljke. Ljudi konzumiraju i stvorenja kao i biljke. Ako jedete sami, koji je zapravo razvijen na zdravoj prljavštini, kao i sastoji se od velikih količina fosfora, minerala kalcija i drugih elemenata u tragovima, uključujući ove hranjive tvari izravno iz obroka. Ipak, u našem suvremenom društvu to sigurno nije scenarij. Poljoprivredne prakse iz značajnog agrarnog poslovanja zapravo su dovele do steriliziranog, procijeđenog tla.

Gnojiva iz ulja kao i kemikalije štete našem zdravlju i dobrobiti.

Umjetna biljna hrana, proizvedena iz benzina, kao i pesticidi, zapravo su zamjena za značajne, izuzetno sofisticirane ekološke zajednice, koje ih sve istiskuju. Postupci našeg uzgoja ovise o kemiji i odabiru da ne procjenjuju zdravlje i dobrobit sa zemlje, na što se ovo ekonomsko stanje još uvijek oslanja. Trenutačne operacije uzrokuju prekomjerno upravljanje, a također i zamor tla.

Industrija je dodatno pogoršala stanje hranjivih tvari.

To jedva da nastoji zamijeniti minerale koje će Zemlja putem površinske žetve zapravo ispustiti. Industrijska prerada, koja je putovala kroz većinu uzgojenih jela nakon žetve, situacija s hranjivim tvarima znatno pogoršana posljednjim ostatkom prehrambene tržišne vrijednosti, oni uskraćuju trenutno izmučene proizvode.

Nepoželjna mučna jela u trgovinama hranom.

Šetnja kroz bilo koju trgovinu hranom nosi glavni uzrok naše oralne žudnje na svjetlu. Čini se da je svaki odgođeni proizvod zapravo izgubio svoje prirodno stanje. Sve prehrambene namirnice, čini se, imaju dodatni šećer ili razne druge šećere, rafinirane žitarice kao i rafinirana biljna ulja.

Konzervirana ili čak tipično pakirana i konzervirana hrana zapravo je standard, a također je teško, ako ne i nemoguće, pronaći nešto drugo u asortimanu u većini diskonta prehrambenih proizvoda. Čak iu odlomcima s “novom hranom” ovo izgleda puno bolje. Mnogo voća i povrća zapravo je genski modificirano, kao i većina širokih nizova zapravo se dosljedno bavilo zajedno s otrovnim kemikalijama, pesticidima i umjetnom biljnom hranom.

Svinjetina s Massenierhaltunga.

Svinjetina i riba sigurno su tu zahvaljujući uzgoju, gurnuti u potpunosti zajedno s lijekovima, hormonima i antibioticima na recept, kako bi se nadoknadilo loše zdravlje životinje poslane u zatvor. Mliječni proizvodi potječu od krava koje se hrane zajedno s opasnim otpadnim proizvodima; mljekara mora biti pasterizirana, pa ona bolesna sigurno ne kupci. Plan zdrave prehrane na prirodnim temeljima.

Za razliku od naših mehaniziranih zajednica i modernih tehnika, domaći pojedinci shvaćaju koliko je važno zaštititi gornji sloj tla, tako da sada iu budućnosti mogu stvoriti čak i dobro izbalansirane obroke. Najfinijim tehnikama, koje su dale jednu kreaciju nadolazećim, jer su bezbroj godina ovi pojedinci zapravo uspjeli sebe i svoju djecu učiniti zdravima i uravnoteženima.

Uspjeli su očito ‘nerazvijeni’ stilovi života u svijetu, nositi se s problemima proizvodnje prehrambenih proizvoda. Oni zapravo ciljaju na. spriječiti dezintegraciju i također gubitak svoje zemlje, jer je sade na organski način.

Odabir žitarica, naizmjenična kultivacija ovih širokih nizova, omogućavanje ostatka s obradive zemlje, kao i liberalna upotreba svih prirodnih gnojiva za očuvanje produktivnosti iz zemlje. Ova i razna druga zapažanja zapravo su prvi put zabilježena kroz pionir na tržištu hrane: LIJEČNIK Weston A.Price, stomatolog, želio je otkriti razlog karijesa.

BLOG