FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Najava Beograd Prajda!

objavljeno:

21. 05. 2012.
Najava Beograd Prajda!

autor:Organizatori beogradskog Prajda pozvali su 22. svibnja u 13 sati u Medija centar u Beogradu sve zainteresirane na najavu ovogodišnjeg beogradskog Prajda.

“Dok je u brojnim zemljama Prajd vesela karnevalska povorka kojom se slave ljubav i jednakost, u državama poput Srbije njeno održavanje predstavlja pitanje od visokog političkog značaja i najveći je test demokratije našeg društva”, istaknuto je u pozivu.

Beograd Prajd 2012. kreiran je nakon duboke analize potreba LGBT populacije u Srbiji, ali i kroz osluškivanje pulsa cjelokupnog društva i aktualnih društvenih kretanja. Upravo na osnovu prijedloga koje su organizatori dobili od strane LGBT populacije, osoba koje ih podržavaju, ali i analizom različitih javnih diskusija, kreiran je program čiji je cilj pružiti široj javnosti mogućnost da se upozna sa egzistencijom, kulturom, potrebama i pravima koja nose prefiks LGBT.

Na konferenciji će biti najavljeni datum i mjesto održavanja Prajda, planirane aktivnosti, objavljen slogan, a bit će najavljeni i gosti/gošće koji su potvrdili/le sudjelovanje. Na konferenciji će govoriti članovui Organizacijskog odbora: Adorjan Kurucz, Boban Stojanović i Bojana Ivković.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike