FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Ženi se Beth Ditto!

objavljeno:

7. 05. 2012.
Ženi se Beth Ditto!

autor:Pjevačica benda Gossip Beth Ditto obznanila je kako će se oženiti za svoju partnericu Kristin Ogatu. Po njenim riječima “oženi se za svoju najbolju prijateljicu od svoje 18. godine”.

Beth Ditto autana je lezbijka te je progovorila o svojim planovima za budućnost u časopisu The Observer pa je i u svoje planove najavila skorašnje vjenčanje koje će, po njezinim riječima biti “histerično kulturalno neslaganje” pošto je njezina partnerica s Havaja, a ona je iz mnogobrojne obitelji iz Arkansasa.

“Rođena sam za brak”, napomenula je pjevačica te nastavila: “Ta pomisao mi je ugodna. Sviđa mi se ideja o biti s nekim zauvijek. Volim svoju djevojku te smo najbolje prijateljice od 18. godine. Nema stvari kroz koju nismo zajedno prošle osim braka.”

Zaljubljeni par živi u Portlandu te razgovaraju o proširenju svoje obitelji otkad su ušle u dvadesete, a Ditto je otvoreno progovorila protiv prijedloga Bushove Vlade o zabrani istospolnih brakova u jednom od najpoznatijih hitova benda Gossip “Standing in the Way of Control”: “Napisala sam tu pjesmu kako bi ljude potakla da ne odustanu od borbe!”, istaknula je pjevačica.

Novi album “A Joyful Noise” ovog popularnog benda najavljen je za objavu kasnije u svibnju.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike