Nuspojava: Rak

0
Rate this post

Grupi poprsja uobičajeni su kod dama koje uzimaju pilulu za kontrolu rađanja tijekom dužeg trajanja. Zapravo dolazi s tablete za kontrolu rađanja, čvorov je izblijedio obično kada se zapravo iznajmljuju. U skladu s studijama, povećava kombinirani stomatološki kontracepcijski dodatak riziku od raka poprsja, osim onog raka grlića maternice. Potonji je zapravo bio možda dugotrajan upitan, ali je zapravo sada gledano provjereno.

Sve odjednom objavljuju proizvođači tablete za kontrolu rađanja tako da ona minimizira opasnost od razvoja stanica raka jajnika kroz pedeset posto – početna stranica – samo mnogo godina (uključujući i suprotni učinci) …

Razinski trošak, a također bez ikakvih pitanja ili skepticizma smanjili su cijelu “Međunarodnu agenciju za istraživanje stanica raka” (Međunarodna ustanova za analizu raka) iz Globe Health Association) u ljetnom vremenu iz 2005. godine kontrole rađanja koje sadrže brojne sin-tetetičke hormone () Estrogeni i progesteron), na temelju ranijih objavljenih rezultata studije kao jednostavno kancerogene za ljude.

Negativni učinci: oštećenja jetre

S obzirom na to da se tableta jede pored svojih kemijskih aktivnih sastojaka, odvija se – slično kao i neki drugi lijek – također prvo jetra prije nego što dolazi do njihovog vlastitog mjesta za funkcioniranje (jajnici, maternica). Jetra može odmah vidjeti da ti proizvedeni materijali u ovoj vrsti, u ovoj određenoj skupini, kao i u ovom trenutku, a ne u tjelesnom sustavu, uključuju i oslobađaju ih da ih uništi.

Nuspojava: Rak

Stoga su radovi na pripremi hormona, koji se zapravo progutaju, obično mnogo veći (za razliku od šprica). Stoga bi jetra, bez obzira na njihov rigorozni rad iz Dam-Age-a, zasigurno nikada ne eliminira sve štetne materijale. To osigurava da dosljedno ostaje volumen koji ostaje u tjelesnom sustavu.

Jetra je zapravo tako redovito odvezena do ruba iz očaja, s obzirom na to da zapravo nije prikladna za poplavu od tjelesnih hormona koje je stvorio čovjek. Razvoj iz rasta – zbog tableta kao i drugih totalnih, najvjerojatnije je prekomjerno povećani jetre – kemijski ilačni elementi (a također i ekološke otrovne tvari, loša prehrana, lijekovi i tako dalje) teško iznenaditi osobu.

Različiti drugi simptomi jetre koji se muče zbog dodatka mogu biti žurba i prikupljanje žuči unutar stanica jetre. Mogućnost kirurškog tretmana žuči, zapravo je objavljena i dvostruko veća na tablet schluckerinnen. Saznajte više o sveobuhvatnom pročišćavanju jetre.

Nuspojava: kronični umor

Korijenski uzrok navodnog sindroma umora CMS – IT – zapravo je pokušati pronaći u preopterećenju jetre, a također i živčanog sustava kroz toksine okoliša. Za jetru je zapravo sve “otrov za zaštitu okoliša”, bez obzira jesu li to otrovne naslage bilo koje vrste unutarnjih motora za izgaranje, do insekticida, neprikladnih za ljudsku malu telatu s hranom (= kravlje mliječne proizvode) ili čak umjetne tjelesne hormone u Pilula je.
Slijedom toga, nitko ne može eliminirati da ni pilula tjelesni hormoni ne dolaze iz onih toksičnih materijala koji će definitivno pokrenuti CMS ili svaku drugu grafiku bolesti s do sada nepoznatim okidačem, kao prezaduženi učinak.

Štetni učinci: dijabetes melitus

Pilula je također važna, dodatno će se uključiti u patogenezu iz Dia-beta. Pod, ispod. Njihov učinak hormon gušterače možda ne bi mogao na odgovarajući način provjeriti inzulin krvi porast šećera u krvi. To je dostupno u vezi s početkom zaštite od inzulina – jednostavno postavlja: dijabetička pitanja – ekvivalentna. Iz tog razloga, dame koje već imaju dijabetičke probleme ili imaju tendenciju da se tableta nikada ne bi trebala pristupiti.
Nuspojava: impotencije kao i pobačaj

  • Mnogo ženki pati od navodne “blog post dodataka sterilnosti” (lat. Nakon = “Post”), tj. One se ne pojavljuje majčinstvo nakon dužih godina pilule i promatrane napuštanjem tablete – čak i s plodnošću – još mnogo toga. Uz to, prijetnja od pobačaja poboljšana je i više godina tablete za kontrolu rađanja.
  • Puno dodataka rutinski uzorak troškova, ovo pokreće da nakon 21 dana kontrola rađanja 7 puta ne uzima se tablet. Budući da se nijedan hormoni zapravo ne bi hranili dohotkom prihoda, fizičko tijelo koje tako misli da bi trebao održavati majčinstvo, danas sigurno ne bi primio spreman endometrij. Koristi gubitak krvi, što je ekvivalentno gubitku bebe rođenog za razumijevanje iz tjelesnog sustava u osnovi – a to se događa svaki mjesec!
BLOG