FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

“Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same”

objavljeno:

18. 01. 2011.
“Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same”

autor:Kako se približava Sundance Film Festival (počinje 20. siječnja), sve više se priča o ovom filmu poprilično zanimljivog naziva. Film “Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same” svoju premijeru će imati 24. siječnja na festivalu i prvi je dugometražni uradak redateljice Madeleine Olnek. Odabir ovog filma je potvrda da je Sundance Film Festival već godinama jedan od glavnih promotora LGBT filmova.

Kratki sinopsis filma je i više nego privlačan: tri lezbijke vanzemaljke su poslane na Zemlju da im Zemljanke slome srce kako ne bi sa svojim pretjeranim emocijama uništile ozon svoje planete. Dolaze u New York, jedna od njih se zaljubi u trgovkinju Jane koja se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je u vezi s vanzemaljkom. Druge dvije utjehu pronalaze jedna u drugoj nakon što otkrivaju potrebitost Zemljanki.

Film je nadahnut filmovima tzv. “B produkcije” koji su harali kinima 60ih godina prošlog stoljeća i možemo ga smjestiti u žanr “low-fi sci-fi” komedije. Sumnjamo da će doći do hrvatskih kina, ali zahvaljujući drugim izvorima, ne sumnjamo da će postati zimski hit.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike