FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Skup ekstremnih desničara u Zagrebu!

objavljeno:

10. 04. 2012.
Skup ekstremnih desničara u Zagrebu!

autor:U petak, 13. travnja 2012. godine u Zagrebu će se održati Međunarodna nacionalistička konferencija u organizaciji HČSP-a.

Nakon pritiska javnosti na Maticu Hrvatsku koja je trebala ekstremnim desničarima ustupiti svoje prostorije pa na kraju odustala od te ideje, nova lokacija na kojoj će se održati skup je hotel Palace.

Potvrda je stigla i od samog predsjednika stranke Josipa Miljaka (na slici) koji je istaknuo kako se očekuje da će konferenciji prisustvovati oko stotinjak predstavnika politički srodnih stranaka i udruga iz Mađarske, Bugarske, Austrije, Njemačke, Francuske i Belgije, a nakon ovog skupa bit će održan i mimohod kroz Zagreb 14. travnja u znak potpore generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Aktivisti ističu kako je mimohod “umotana fašistička manifestacija” te je Građanska akcija putem svog Facebook profila pozvala je građane na prosvjed “Ujedinjeni protiv fašizma” koji će se također održati, u subotu 14. travnja od 11 do 14 sati. Zagrebačka policija u ovom mimohodu ne vidi ništa sporno te je on kao manifestacija odobren.

Organizatori prosvjeda ističu: “Pozivamo sve antifašiste; studentice i studente, radnice i radnike, nezaposlene i umirovljenike da dođu na Trg i da svi zajedno pokažemo kakav Zagreb želimo.  Ujedinjeni za antifašističku Hrvatsku i antifašistički nepokoreni Zagreb!”


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike