FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Coca-Cola glavni sponzor NY Pridea

objavljeno:

21. 03. 2012.
Coca-Cola glavni sponzor NY Pridea

Heritage of Pride, udruga koja se bavi organizacijom njujorškog Pridea, sklopila je dogovor s Coca-Colom kao glavnim sponzorom ovogodišnje Povorke ponosa.

„Unutar Coca-Cole jedno od sedam temeljnih načela je raznolikost, a mi to tumačimo jednostavno – inkluzivan smo brend“, izjavila je Hallie Lorber inače direktorica marketinga za regiju. „Putem partnerstva s NYC Prideom se nadamo promovirati raznolikost te odati poštovanje vjernim konzumentima naših proizvoda bez kojih ne bismo mogli izgraditi biznis kakvog danas imamo, kao i svim LGBT osobama kojima oni predstavljaju optimizam, sreću i osvježenje“.

Iako ovo ne znači da će sudionici, njih nekoliko desetaka tisuća, dobiti besplatna pića, dokaz je kako LGBTIQ zajednica ima još jednog moćnog saveznika među velikim korporacijama, poput Absoluta.

U Hrvatskoj nažalost još uvijek brojni brendovi odbijaju biti povezani s događanjima koja se tiču LGBTIQ populacije, a brojni ih menadžeri i vlasnici firmi deklarativno osuđuju kao što je to nedavno učinio vlasnik Velebitskog piva.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike