- Queer.hr - http://queer.hr -

Gillian Anderson otvoreno progovorila o svojim lezbijskim vezama

Posted By Dina J. On March 14, 2012 @ 12:38 pm In Flash,Lifestyle,Život | No Comments

Gillian Anderson, najpoznatija po ulozi agentice Scully u popularnoj znanstveno-fantastičnoj seriji Dosje X, po prvi put je progovorila o svojim lezbijskim vezama koje je održavala u prošlosti.

Glumica je izjavila da su takvi odnosi bile više iznimka nego pravilo u njezinom životu, ali da je održavala veze sa ženama. “Bila sam u vezi s djevojkom dugo vremena kada sam bila u srednjoj školi, a onda sam bila u vezi s ovisnicom koja je bila punk rokerica… I onda sam bila u vezi s nekom koja je bila puno starija od mene”, izjavila je Anderson u intervjuu koji je dala časopisu Out.

Dvaput se udala i oba puta se razvela, a trenutno je u vezi s Markom Griffithsom od 2006. godine s kojim ima dva sina i ima još jednu kćer iz prethodnog braka. Svoju odluku da progovori o svojoj biseksualnosti pripisala je činjenici kako je sad dovoljno stara da može o tome progovoriti.

“Da sam mislila da sam 100% gay, bi li to bilo drugačije iskustvo za mene? “ pita se Anderson. ”Bi li bila veća stvar ako bi se sram vezao uz tu činjenicu i sve one stvari koje postaju pitanja koja mijenjaju život mladeži u toj situaciji? Moguće je da je do mog stava došlo, na nekoj razini, od spoznaje da sam uvijek voljela i muškarce.”

Popularna glumica konačno se vraća na televizijske ekrane u “Velikim očekivanjima” koji se počinju prikazvati 01. travnja u SAD-u na PBS-u.


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/18552/gillian-anderson-otvoreno-progovorila-o-svojim-lezbijskim-vezama/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.