- Queer.hr - http://queer.hr -

Queer.hr nagrađuje kartama za film Dane Budisavljević

Posted By Dina J. On March 14, 2012 @ 11:59 am In Film,Flash,Kultura | No Comments

Film Dane Budisavljević koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem izdanju Zagreb Doxa, “Nije ti život pjesma Havaja” u kojem je Dana zajedno sa svojom užom obitelj (mama, tata, brat) stala s druge strane kamere počinje se prikazivati u kinu Europa od 15. ožujka  s početkom u 20 sati.

Ovaj dokumentarni film dobitnik je nagrade publike na ovogodišnjem izdanju Zagreb Doxa, a intimna je priča o redateljičinoj obitelji koja tijekom doručaka i ručkova razgovara o tajnama i prešućenim emocijama, svemu onome o čemu se teško razgovara i unutar četiri zida, a kamoli javno. A najčešća tema obiteljskih razgovora je ta da je redateljica, njihova kći i sestra, lezbijka. Autoricu filma smo nedavno predstavili i u intervjuu kojega možete pročitati na ovom linku [1] (KlikKlik) [1].

Uradak koji je šarmirao svakoga tko ga je pogledao, u četvrtak ima svoju prvu projekciju u kinu Europa te Vam tom prilikom poklanjamo dva puta po dvije ulaznice.

Ako želite karte potrebno je poslati mail s naslovom “Moj život je pjesma Havaja” i sa svojim podacima (ime i prezime) u tijelu poruke na adresu [email protected] te ćemo pobjednike mailom obavijestiti 15. ožujka do 17 sati.

 


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/18545/queer-hr-nagraduje-kartama-za-film-dane-budisavljevic/

URLs in this post:

[1] linku: http://queer.hr/18102/intervju-dana-budisavljevic-najpostenije-i-najtocnije-je-reci-da-sam-lezbijka/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.