FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Osmomartovski tulum u Močvari u znaku glazbe – i žena!

objavljeno:

10. 03. 2012.
Osmomartovski tulum u Močvari u znaku glazbe – i žena!

autor:Na sam Dan žena u zagrebačkom klubu Močvara održan je pravi tulum posvećen slavljenju žena, potkovan odličnom glazbom i još boljom atmosferom.
Program je započeo oko 20 sati zvukovima ZbeLeTrona koji je zagrijavao atmosferu za nastup dva, uglavnom do pretežito – ženska benda. DJ-ice ZbeLeTrona koje zadnjih mjeseci imamo sve češće priliku čuti – Miss Iconic i Đu  – svojim su odabirom glazbe rasplesavale posjetitelje (odnosno opet uglavnom do pretežito posjetiteljice) velike dvorane kluba Močvara.

U opuštenoj atmosferi i tonu oko 23 sata na pozornicu su se uz povike publike popele članice i član benda U pol’ 9 kod Sabe. Izvodili su autorske pjesme koje su publici već prilično poznate, a sve su zaokružile izvedbom svojih poznatijih hitova. U pol’ 9 kod Sabe su izrasle u jedan prilično dobar bend koji se ne libi u svojim britkim i autoironičnim tekstovima osuditi današnje društvo, pa i uputiti koju kritiku u pravcu običaja među LGBT zajednicom.

Nakon njih nastupio je bend Žen o kojemu smo već mnogo puta pisali, ali zbilja cure zaslužuju svaki ispisani redak. Njihova glazbena izvedba je izrazito kvalitetna, no rijetko koji tonski majstor uspije uhvatiti bit njihovog zvuka, što je nažalost bio slučaj i ovaj put, ali bez obzira na tonca, bend je odsvirao jedan odličan koncert te su samo potvrdile svoj status najboljeg ženskog benda u Hrvatskoj, a usudit ću se reći – i šire.

POGLEDAJTE GALERIJU S DANA ŽENA U MOČVARI:

Nakon što je koncert završio velika većina posjetitelja uputila se prema terasi Močvare na zasluženu cigaretu i zrak te je ostatak večeri prošao u ugodnom druženju koje i priliči svjetskom Danu ženu do kasnih i sitnih jutarnjih sati.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike