FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu!

objavljeno:

9. 03. 2012.
Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu!

Adria Entertainment i Live Nation danas su potvrdili kako je zbog logističkih razloga otkazan Madonnin koncert najavljen za 11. lipnja na stadionu Maksimir u Zagrebu. Madonna je u Hrvatsku trebala doći u sklopu svjetske turneje kojim promovira album MDNA koji se očekuje narednih tjedana. Ovo je drugi put da je Zagreb otpao s karte Madonnine turneje nakon 2008. kada se menadžment pjevačice, kao i ovaj put, ipak odlučio za Crnu Goru.

Svi kupci ulaznica povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka na prodajnim mjestima gdje su ih kupili, ili natrag na kartice ukoliko su to učinili online. Oni koji su ulaznice kupili u uredu Adria Entertainmenta moraju povrat novca ostvariti isključivo na tom prodajnom mjestu.

Kako prenosi Večernji.hr, predsjednik uprave Adria Entertainmenta Vladimir Ivanković izjavio je kako se u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne za dobrobit korporacije.

„U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov te povjerenje neće biti narušeno“, izjavio je.

Postavlja se, međutim, pitanje zbog čega je hrvatski promotor krenuo u promociju koncerta za kojeg nije imao tehničke uvjete za njegovu realizaciju, zavarao obožavatelje a otkazivanje koncerta ove megazvijezde konačno bi moglo potegnuti pitanje zbog čega u Hrvatskoj, za zvijezde njenog kalibra, još uvijek ne postoji adekvatan prostor za nastup.

Arena se za apetite Madonnina menadžmenta očito i s razlogom pokazala kao neadekvatno rješenje (radi se o lokaciji na kojoj se organizira većina velikih koncerata Adrie Entertainmenta) dok je za maksimirski stadion zapravo jasno da vjerojatno ne bi ni izdržao konstrukcije Madonnine scenografije.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike