FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Hrvatski Lezbopolitan

objavljeno:

25. 02. 2012.
Hrvatski Lezbopolitan

autor:Sve tajne cunillingusa, kako se osvetiti za prevaru, 69 savjeta kako zadržati femmicu i kako prepoznati cure koje traže lezbijke za trofeje na tulumu: jeste li ikada razmišljali kako bi izgledao hrvatski Lezbopolitan? Bi li ga kupovale butchice ili femmice? Razmotrili smo nekoliko tema koje bi takav časopis obradio – donosimo vam našu verziju hrvatskog lezbijskog lifestyle časopisa  – prepoznajete li se u njemu?

Tema mjeseca:

Opasnost na tulumu: ljubit će se pred prijateljima s djevojkom, ali škiljiti prema dečku na kauču. Kako ih prepoznati – djevojke kojima je kul brijati s curama.
Mislite da ih poznajete? Razmislite ponovo: nova generacija vreba na vas: dok su prije brijale sa svojim prijateljicama, sada više ne žele da ih se tako lako razotkrije – one su spremne ići i korak dalje i pred svojim prijateljicama prezentirati „autentičnu butch-lezbijku“ – ali samo dok ne naiđe neki dečko koji im je zgodan. Lezbopolitan vam donosi par osnovnih znakova kojima ćete ih detektirati – nemojte biti trofej za jedan tulum!

PREVARA na n-tu!
Dvostruki nož u leđa – vaša djevojka u krevetu s vašom prijateljicom. Kako uzvratiti udarac?

Djevojka mjeseca: Emina

Emina u intervjuu opisuje svoju idealnu djevojku i kako se voli zabavljati sa svojim društvom.  Pogledajte fotografije s fotoshootinga! (Prijavite se! – možda ste baš VI  djevojka za jedno od sljedećih izdanja!)

STRAP-on:

Ono o čemu vam je ponekad neugodno pričati sa svojim prijateljicama – abeceda strap-ona: materijali, harness, poze: sve tabu teme seksa sa strap-onom na jednom mjestu! + Strap-on bonton: kako uvesti temu i što je zabranjeno?

Lezbijke koje briju na sport: U kojoj sportskoj aktivnosti imate najveću vjerojatnost naći curu koja brije poput vas? Kako izgleda idealan outfit za sportsku lezbu?

Sve tajne cunillingusa:
Njen vrhunac ne mora biti plafon! Kako iskoristiti žensku sposobnost višekratnih orgazama?

FEMMICE: na što padaju i što im je bitno?

Može li se pretjerati s komplimentima? Zašto nikada ne kritizirati njezine frendice? Zašto ju držati podalje od određenog dijela vaše ekipe? 69 savjeta kako ju oboriti s nogu i postati njen centar svemira!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike