FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Vikend u znaku JazzVe

objavljeno:

21. 02. 2012.
Vikend u znaku JazzVe

autor:Ovaj vikend održat će se čak dva događaja koji u Zagreb unose dašak grada Zadra. Naime, svima poznati kafić JazzVa našao se pred zatvaranjem te su voditelji kafića uputili poziv na pomoć svima koji bi mogli pomoći u borbi protiv zatvaranja jedinog kafića u Zadru koji je otvoren za sve.

Kao zagrijavanje za veliku nedjeljnu cjelodnevnu akciju koja će startati već 15 sati, a završiti u ponedjeljak u ranu zoru, cure iz ZbeLeTron odlučile su uskočiti s donacijskim ZbeLeTron tulumom naziva “ZbeLeTron meets Jazzva” u subotu od 20 sati pa do 02 sata. Kako su cure napomenule ovaj tulum je napravljen: “Kako je ZbeLeTron oduvijek pun ljubavi prema svima, a naročito onima koji nas udomaće i napiju, odlučile smo vas zagrijati prije nedjeljne velike humanitarke za spas JazzVe na ZbeLeTronu posvećenom samo JazzVi i jednoj od najboljih medica koje smo mi ZbeLeTronke probale.”

Na ZbeLeTronu će nastupiti rezidentice Miss Iconic i Nora, a u gošće stižu Đu, Urban Jungle i DJ Bizzarre. U nedjelju će isti takav postav DJ-ica pojačan s BO1 pružiti JazzVi podršku i u Studiju Smijeha. Više detaljnih informacija uskoro!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike