FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

ZbeLeTron strikes again!

objavljeno:

22. 03. 2011.
ZbeLeTron strikes again!

autor:Nakon skoro mjesec dana od posljednjeg ZbeLeTron i Vox partija koji se održao u AKC Medika, došlo je vrijeme za novi tulum u ZbeLeTronovoj režiji, ali s opakim pojačanjem iz Slovenije.

Nažalost, pošto je nedavno novi ZbeLeTronov dom u AKC Medika nesretnim slučajem izgorio, ovaj put, kako i pristoji gošćama iz Europe, party će se održati u prostorijama kluba, a kako i je rečeno u najavi: “što i nije loše jer je tamo malo mračnije pa se možete više pipkati međusobno”.

Ovoga puta ZbeLeTron dovodi gošće iz susjedne nam Slovenije, zvučnog naziva Female’s'cream – žensku ekipu okupljenu oko stvaranja elektronske glazbe, a uz to i DJ-anja. U svojim setovima uglavnom se vrte oko deep/progressive/tech housea i drum’n'bassa, a njihova ideja je da žele “raditi i živjeti u svijetu u kojemu vladaju sloboda, otvorenost, socijalna pravda i u kojem poštovanje ljudskih prava nisu samo izgovor za isključivanje drugih i drugačijih”.

Pošto je Female’s'cream kolektiv koji se sastoji od čak četiri članice (redom: Huda, Nibeye, Guilty Eve i Miss K), od ZbeLeTronog DJ kolektiva nastupiti će DJ Bo1 koja će nas savršeno zagrijati za goste iz Slovenije, a uz auditivni užitak u kojeg ne sumnjamo, ZbeLeTronova VJ Tanja i njenih 400 zečeva pružiti će vam i vizualnu ekstazu koja će nas sve dovesti do ultimativnog užitka.

Izvadite iz ormara svoje plesne cipelice i vidimo se u četvrtak, 24. ožujka u AKC Medika na još jednom ZbeLeTron partiju!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike