FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Rdeče Zore – videoprilog

objavljeno:

16. 03. 2011.
Rdeče Zore – videoprilog

Djelić atmosfere s ovogodišnjih 12. Rdečih Zora donosimo u video prilogu u kojem su za kameru VJ Tanje prozborili organizatorica te volonteri i učesnici ovog jedinstvenog ljubljanoskog festivala. Kako se zabavljalo u sklopu Metelkove, popularnog alternativnog odredišta koji ima nekoliko birtija i klubova, a kako bi se gostima osigurao maksimalna udobnost kakvu već skvot može ponuditi, i svojevrsni hostel s jutarnjom kavom i doručkom. Sve vrvi od boja i grafita a kako nam je priznala voditeljica ZbeLeTron DJ kolektiva Nora – sve se čini kao maksimalno iskorišten prostor.

„Bilo je vrlo zgodnih Slovenki, no ne mogu adekvatno procijeniti jer nisu sve djevojke bile Slovenke. Bilo je i cura iz Beograda te hrpa drugih stranaca – govorio se njemački, engleski, hrvatski, slovenski i koji je već jezik kome padao na pamet a svi smo se sasvim fino razumjeli. Druženja su bila jako ugodna; svi nešto rade – jedna Pride, druga piše, treća glumi, neke pjevaju u zboru ili VJ-aju. Mnogo šarenih ljudi“

Zašto je LGBT i queer bitna komonenta Rdečkh Zora, što sve program obuhvaća i kako su festival doživjeli posjetitelji provjerite u video prilogu niže:

A za slučaj da ste propustili, dovitljiv izvještaj DJ Tzayke možete pročitati ovdje (klik link) a fotogaleriju festivala pogledati ovdje (another link).

foto/video: Tanja Minarik/Queer.hr


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike