FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Nova *Jao-si-ga-kud-ću?!!* Godina

objavljeno:

23. 12. 2010.

autor:Meine Damen und Herren!  (drum rolls…)

Willkommen, bienvenue, welcome, dobrodošli!

Ovdje možete pročitati kratak pregled novogodišnjeg programa. Noći kada ama baš svi ostaju budni dulje nego obično. Neki gledaju HRT, neki partijaju cijelu noć, a neki bome i dan nakon. Svega će tu biti – muzike, cugice i meni osobno nepotrebne hrane. Najedite se domeka & paRtY oN!!!

Evo što klubovi nude. Od vrha nadolje, pa veliki scroll prema gore nakon što dođete do kraja teksta, a moguće i malo prije.

the Original choice: Party, great music & after !!!

Club Boogaloo;

KEVIN SAUNDERSON (Detroit, KMS & Fabric recordings, Usa) 3 FLOORS 10 DJs

U najavi nabrajaju sve atribute spomenutog Kevina, otac tehna etcetera, do različitih brojaka – broj prodanih albuma, broj Djeva, broj florova, i onda stilski pravci: techno, minimal, house, tech-house, elektro, 80-te i 90-te… Video projekcije na 2 floora, ekstra sound sistem, bogati švedski stol i posebne dekoracije – ulazak u 2011. na elektronski način

- 140kn u predprodaji. Kratko, jednostavno i kvalitetno. KEVIN SAUNDERSON. CIJENA KARTE UKLJUČUJE I BOGATI ŠVEDSKI STOL S VOĆNIM BAROM! Vitamini su zdravi. Tako mi bar mama kaže, a moja mama zna.
~ After nakon 05h za 40Kn ! Sviraju Dj Mary (na velikom flooru) i Dj Dechko (na malom flooru)!

Saloon;

*16 sati kontinuirane zabave *4 programa na 2 floora *7 dj-a

Najava se sastoji od niza natuknica s uskličnicima:
1.floor SALOON – izbor najboljih domaćih hitova, DJ.DEAN
2.floor LOGIC – mash up ( rnb, house, pop, studio 54,… ) hitovi strane produkcije, DJ. POPOV

U cijenu je uključeno: *piće dobrodošlice *šampanjac u ponoć * ulaznica vrijedi kao ulaznica za subotnji program
*REZERVACIJA STOLA – 1000 Kn – Što uključuje: *osiguran stol i sjedeća mjesta *konzumaciju pića u vrijednosti 1000Kn

- 100kn dva flora? Vjerojatno će vas zanimati samo jedan. (Popov!!!) Mada je zabavno slušati ‘E moj Saša’ i ‘Tvoja košulja plava’ dok piškite i radite štošta u wc-u, jer tamo iz nekog razloga uvijek svira muzika s domaćeg flora. Ulaznica vrijedi i za sutrašnji program? Bitno samo za ekipu koja nadilazi party monsterizam, ali će i oni vjerojatno htjeti promijeniti prostor. Piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć? Ispričavam se, ali pušim samo open bar. Rezervacija stola za 1000kn? Dakle recimo 10 osoba svaka sa 100kn uloži u stol za vrijednost u oko pet pivi, ili 2x Red Bull vodke? Kul, ali ništa posebno ako ne brijete na sjedenje i konstantne zdravice kroz noć. Ali zato -  After nakon 4.30 za 50kn !

Aquarius;

Najava se može svesti na: THE SHAPESHIFTERS!

- 120/150kn na ulazu. Dva floora/devet DJ-a. No food at all! Opaki THE SHAPESHIFTERS će privući mnoge. Ukoliko planirate na after sačuvajte za taxi.
~ Official After Party @ Mungos+Kashina.


Second choice: Party, booze & food !!

Gjuro2;

MUSIC MENU: R&B, FUNK, DISCO, HIP-HOP, CLUB CLASSIC
CATERING: FINGER FOOD (restoran Lido)
DJ’S: ZRNA & Em Bee ORGANISATION: RNB CONFUSION

Girls: 229kn/Man: 269kn. OPEN BAR ALL NIGT LONG!!! I hrana. Dress code kao i za sprovod. (Crno) Ok glazba! Preporučam veseljacima, alkoholičarima i onima koji se tako osjećaju.

Purgeraj;

Oni imaju zabavnu najavu: „Otvoreni šank od početka večeri do fajrunta (ovo je ko da kažeš kraj vica na početku, ne znamo zašto smo to stavili za prvu natuknicu). Hranu – koju ćete moći konzumirati izvan gužve, na ne tako glasnom polukatu kluba. Za one koji ne znaju kako do tamo doći; samo morate locirati vrata desno od stagea i hodati po stepenicama, dok ne ugledate upravo to po šta ste i krenuli. Domaćice Purgeraja bit će zadužene za (nadamo se) uspješno punjenje vaših želudaca. Muzički repertoar: Bit će kako strane, tako i hrvatske muzike. Neće bit Jelena Rozga. Kroz večer će se za playerima izmjenjivati: TriForce crew (Rocketa), Take me out! crew (Take me out!) i MTVile (Mixtape). Za četvrti dio nam trebate VI sa svojim glazbenim željama koje ćete ostavljati na zidu eventa na fejsu. One stvari koje nam zapnu za oko, bit će puštene u “jukebox bloku”. To bi otprilike bilo to. „

- 250 do 21.12. /280kn nakon. OPEN BAR ALL NIGHT LONG! I hrana, naravno. Muzika? Domaće i strano. After party vam uopće neće trebati jer ćete se napiti i fino napapati baš kao i u Gjuri2.

Medika;

@ Električna SIVA soba: DUBSTEP / TECHNO / BREAKBEAT / PSY-TRANCE
@ KLUB: INTERNATIONAL DUB MEETING 7:  2 sound systema u klubu, zemljotresni bass na dvije strane, prava poslastica za svakog duboljubca/duboljupku.
@ JAZZ: Chess and Swiss ROOM > STREET PUNK DISCO LIVE – live punk bendovi iz Ženeve
@ CHAKKA’S ROOM predstavlja: Nova Godina Sirotinjske Zabave

- 75/90kn na ulazu. Četri floora s različitom, zabavnom i šarenom glazbom. Za ekipu željnu ne pretenciozne zabave. Ugodan i spontan socijalni sudar svjetova. Cijelonoćno zujanje po katovima, dvorištu te Chakkijinoj birtiji. Noć će vam proći, a da niti ne znate što vas je snašlo. Provjereno dobro.

Kset;

Nude rezidente KSET Caffe-a koji će se pobrinuti za izbor starih i novih plesnih hitova od disco, oldies, funk, pop i rock glazbenih opredjeljenja. Zatim: ponoćni šampanjac, otvoreni šank, čudesne napitke  i „švedski stol s velikom ponudom ukusne hrane. Šuška se o svemu od grickalica i narezaka do umaka i salata.“ Kažu:  ukradite pokoji poljubac i vrtite se kao ploča kroz cijelu noć.

- 180/280kn nakon Božića… Za ‘Kset caffe’ novu godinu? Nisam baš siguran. Unatoč otvorenom šanku i hrani. Čudesni napitci? Ma ziher nije ono što ja mislim.


Third choice: Some music, booze & garderoba !

Mosor;

Confusion i ove godine prikazuje vaš omiljeni film strave i užasa: NU YEARS EVIL 6.66

DJs:
itch (groodanje / RAVE)
feelipa (confusion / disko404)
funk guru (confusion / RAVE)
phillipe (confusion / beat busters)
dubway (confusion / dubstepforum)
basta (confusion / protokol)

VJ + screen setup: liik

- 45/65kn. Od 04:00 cijena ulaznice bit će 35 kuna, a party traje do 07h. Razglas
na nivou, liikov vizualni spektakl, lajt show, garderoba, piće po
primamljivim cijenama i vesela novogodišnja selekcija glazbe osigurani! Piće dobrodošlice za prvih 100 posjetitelja.

Europa;

21:00 – Projekcija glazbenih spotova poznatih filmskih redatelja
22:00 – Tulum do zore uz DJ Sanjina i Mildred Pepperscoops

Duhovitost: u cijenu je uključen šampanjac u ponoć, grickalice i – garderoba.

- 150kn. Ulaznice kupljene do 25.12. uključuju 50kn konzumacije. Rade do 06.00h! Glazbene spotove poznatih filmskih redatelja si actually možete puštati s youtuba dok se spremate za izlazak, ili nakon, ali vrlo simpatična ideja, anyway.

Tvornica;

Novovalna godina opet u tvornici. Dj Bencarić puštat će glazbu Azre, Haustora, Animatora, Idola, Lakih pingvina, Električnog orgazma, Discipline Kičme, U škripcu, Šarlo Akrobata i mnogih drugih.

- 55kn. Kolko’ para tolko’ i muzike. Baš kao i svaka druga večer. Ipak je recesija.

Rush;

Tu se započinje već sa žestokom rimom:
„U Rašu će stvarno veselo biti, cijelu noć ćemo plesati i piti, u 21 sat na Staru krećemo, zaboraviti ju dugo nećemo. Trash će svirati , samo hit na hit ćemo slagati, Dj Ga:Zda tu noć će vladati. Piće dobrodošlice, piće večeri i pjenušac u ponoć. Kad Nova godina će doć J. Hranu nećemo imati, jer nije nam to neka fora, hrane onda ima svuda od šanka, stola do plesnog flora. U prodaju je pušten određeni ulaznica broj, na vrijeme osiguraj doček svoj.“

A onda i odmah s cijenama: litrenka žeste u kombinacijama s enerđajzerima u različitim količinskim i cjenovnim  varijacijama

- 111kn. Duhovit intro! Barem ne pušta Suzy. Uz open barove u drugim klubovima neću niti komentirati ‘isplative’ kombinacije alkohola. Super je što neće biti hrane jer bi završila tko zna gdje, kako i sami kažu.

Močvara;

Štala by Mario Kovač.

49/69kn na ulazu. Dakle ovdje se sada lagano pripremite za scrollanje prema gore…

Legacy Club;

Kreću od 21h, imaju piće dobrodošlice. Briju na EBM, electro i industrial. Preporučeni dress code: Latex, PVC, Goth, Military, Bondage, Cyber, Black, Fetish…

40kn.
Two words – No way! Mada je dress code bolji od Gjurinog.


… ostalo;

Bakaga Bardva DJ-a + Video DJ-ing – 299 Kn (do 26.12.) / 399 Kn (od 26.12.)
Piranha – DJ-i Carlo & Iggy – 349/449 Kn
Route 66 – Dr. Scout – 250 Kn
The Best – tri floora/DJ-i Gadjo, Robi Silva, Dechko… – 150/190 Kn
Trg bana Josipa Jelačića – Novi fosili, Studio 54
Vertigo Bar – Nina Sky, DJ Latin Prince, DJ Chill & MC J Ro – 1008 Kn, posebna ponuda: Vertigo antihangover tretman – 2008 Kn

- Ukoliko ste nestrpljivi dođite ovaj četvrtak 23.12. u Funk na ZbeLeTronov: Još jedan izgovor za pit’ party! Tzayka, Nora, a moguće neki gosti. A možda i ne. 0Kn.

 Pamet u glavu i pazite što jedete/konzumirate/radite!
… and yes, haPPy fUcking nEw yEar!
Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike