FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Sramotno sučeljavanje u emisiji 8. kat

objavljeno:

18. 01. 2012.
Sramotno sučeljavanje u emisiji 8. kat

autor:U emisiji Osmi kat pod voditeljskom palicom Danijele Trbović, 17. siječnja s početkom u 18 sati prikazana je emisija pod naslovom “Gay je ok”.

Mnogo toga prikazano u toj emisiji nije bilo toliko OK koliko se javnosti htjelo predstaviti. Sučeljavanje žrtve homofobnog napada i napadača ispod svakog je ranga novinarstva pošto žrtvu direktno stavlja u neugodnu poziciju -  iako je Hadžić znao u što se upušta, što se ne bi moglo reći i za Šarića čija isprika nije zvučala nimalo uvjerljivo.

Ukoliko HRT misli kako je došlo doba Jerry Springera na nacionalnoj televiziji, poželjno bi bilo da takvu formulu ne isprobavaju na LGBT populaciji.

U emisiji su još nastupili mlada dramaturginja Jasna Žmak, asistent na varaždinskom fakultetu Dario Krešić, vojni invalid Goran Hadžić i glumac Goran Navojec.

Podsjetimo, prije nešto više od godinu dana započelo je suđenje braći Šarić radi homofobnog napada na Gorana Hadžića te su na kraju osuđeni na 7 mjeseci zatvora zbog nanošenja teških fizičkih ozljeda.


2 komentara »

 • Zozinjo kaze:

  http://www.foi.unizg.hr/vijesti/Odgoda-nastave-Mreze-racunala-2

  na telki je izgledao zdravo…

  • Goran Hadžić kaze:

   Poštovani,
   Kao sudionik gore navedene emisije na HTV-u, 8kat, Danijele Trbović, prikazane 17.01.2012. u 18h, pod naslovom: Gay je ok! želim napisati svoj komentar.
   U gore objavljenom tekstu navodi se da je emisija u kategoriji Jerry Springera i da je emisija ispod svakoga ranga novinarstva pošto žrtvu stavlja u neugodnu poziciju.
   Uredniku ovog web sita želim poručiti ukoliko moje ime i prezime prezentira u javnosti da mi se prije toga obrati i traži dozvolu da može u moje ime pisati i govoriti.
   A sve nedoumice oko toga dali je isprika za napad na mene bila od srca ili ne u emisiji 8.kat pod temom Gay je ok ! možete pročitati na web-u večernjeg lista, traženi pojam upisati: hadžić šarić,
   što je bilo kad su se kamere ugasile, pročitajte …

   http://www.vecernji.hr/index.php?cmd=search&f_krijec=hadžić+šarić

   Srdačan pozdrav !
   Goran Hadžić

  Komentirajte!

  Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

  CAPTCHA Image
  Refresh Image
  *

  Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike