NAGRADNAAAaaaa!!!!!!

QUEER PARTY DOUBLE EDITION

The finaL QUEER COMBAT>> FIRE vs. WATER<<

QueerZagreb party: your ultimate destination!

Najjači double edition party ovoga vikenda se nastavlja i večeras: The Final Queer Combat: Fire vs. Water vruća i rasplesana atmosfera Queer Zagreb partija o kojoj se zadnjih mjeseci priča po gradu zaključati će do usijanja u festivalskom vikendu Queer Zagreb festivala – neka vam se Pistolero kolektiv zavuče pod partijanersku kožu! Lokacija clubbing pokolja: Stara Klaonica, Heinzelova 66.

~ FIRE Vs. WATER ~

… Mrze se. Ne postoji način da bi bilo koje od to dvoje moglo ikada doživjeti orgazam bez da jedno od njih umre. Bitka vatre i vode jaaako je dugačka i opaka.

~ In Flames ~ PISTOLERO ~ all night long. ~

U subotu, 8.5. – odgovor na petak; FIREredparty na kojem će se za usijanje pobrinuti breakbeat kolektiv Pistolero, ovaj put u malo neobičnijem tehnoidnom izdanju. Pistolero priča počinje kada grupica entuzijasta i zaljubljenika u glazbu općenito, a pogotovo u breakbeat polomljeni ritam, odluči artikulirati tu svoju ljubav. Pistolero ekipu čine tri dj-a (Akira, Zmayo, Kirg) i jedna VJ-ica (Wild Bronco). Iako je glavni glazbeni stil kojim se bave breakbeat /nuskoolbreaks /psybreaks, nisu im strani ni izleti u dub, trens, elektro, jungle, drum’n’bass vode. Obucite se minimalno i pripremite za ljetne vrućine. Zapalit će vas gorući kolektiv atipičnim tekno zvukom.

http://www.myspace.com/breakscollective

~ Sažetak: Voda i vatra će se uvijek mrziti. Nikada nećete vidjeti ništa kao što je vodoplamen, vodu na vatri, ili požar na vodi, osim u pornićima. Kraj priče.

Upad: 40 kn svaku večer ili 60 kn za obje

Pretprodaja:

QueerZagreb Boxoffice; Showroom, svaki dan 12:00–18:30; Teslina 7

Caffe bar Kolaž, pon-čet 18:00–01:00, pet/sub 19:00–02:00; Amruševa 11

Caffe bar Vimpi, pon–sub: 08:00 – 01:00h, ned 9:00–01:00; Miškecov prolaz 3

 


 

Osvoji ulaznice!

Deset najbržih čitatelja koji točno odgovore na postavljeno pitanje, dobit će po dvije ulaznice za inFLAMES Party u Staroj Klaonici
Kako se punim imenom zvao posljednji party QueerZagreba održan u ožujku??

Odgovore pošaljite na mail [email protected]

Leave a Reply