FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

A jesu se svećenici odrekli seksa u korizmi?

objavljeno:

21. 04. 2011.
A jesu se svećenici odrekli seksa u korizmi?

autor:Nova knjiga čije je objavljivanje najavljeno za kraj mjeseca travnja, poprilično će raskrinkati seksualne navike rimskih svećenika.

Novinar Carmelo Abbate proveo je veliko istraživanje i svećenicima se vjerojatno “tresu gaće” već od samog naziva njegove knjige; “Sex and the Vatican: a secret journey in the reign of the chaste” čiji materijal je sakupio iz mnogih razgovora sa svećenicima koji su pristali na razgovor pod uvjetom zaštite njihovog identiteta.

“Svećenici svih nacionalnosti svoje vrijeme dijele između Via della Conciliazione (glavna cesta koja vodi do Bazilike Svetog Petra) i noćne party scene u Rimu”, navedeno je u uredničkom priopćenju o knjizi.

U knjizi se spominju heteroseksualni odnosi, tajni svećenićki životi te ono što nas najviše zanima, a to jest činjenica da se raskrinkava da je veliki broj svećenika u vatikanskim redovima – gej. To dakako postavlja jedno prilično trnovito pitanje: zašto Katolička crkva toliko žustro nameće celibat svojem svećenstvu te zašto osuđuje istospolnu ljubav?


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike