FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Zbeletron report: sve su to jedinice i pokoja nula

objavljeno:

13. 11. 2011.
Zbeletron report: sve su to jedinice i pokoja nula

Svaki drugi četvrtak u mjesecu podrum bara Funk u Tkalčićevoj ulici poprima svojstva mjesta žešćeg LGBT tulumarenja, negirajući činjenicu da je riječ o događaju koji se odvija tijekom tjedna i traje samo do 2.

FOTOGALERIJA ZBELETRON 111111

Svatko tko je ikada zalutao namjerno ili (navodno) slučajno na neki od Zbeletrona može potvrditi da je već oko ponoći prisutna atmosfera sukladna partijima puno većih razmjera. Odnedavno se na Zbeletronu za DJ pultom mogu zamjetiti i nova imena, tako da se time nadaje još jedan razlog za opetovano pohođenje podrumskih vannastavnih aktivnosti.

Na ovom je Zbeletronu – omniozno nazvanim „ZBLT>>>11-11-11<<<sve su to jedinice i pokoja nula“ – ponovo zasvirala Miss Iconic, koja je zašarmirala posjetitelje već tijekom svog premijernog seta na prošlom Zbeletronu, a uz nju je za glazbu skrbila zvijezda Sound Designersa – ex Lady Suub@aru koja je odabrala novo umjetničko ime – Thalia.

Slike govore više od riječi, te kako je bilo provjerite na galeriji, a možda uočite i sebe, ili neke sebi poznate osobe u zanimljivim konstelacijama. Fotografija ima dovoljno da im se možete diviti taman do sljedećeg Zbeletrona. KliK!-na-galeriju


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Marino Čajdo
Cocktail


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dominik Colins
Qoohanje za romantike