Karis u Zagrebu!

Danas (utorak, 8. lipnja) u klubu Močvara s početkom u 21 sat imate priliku uživo vidjeti jednog od stvarno jedinstvenih umjetnika današnjice – u Zagreb naime dolazi model, performer, umjetnik i svašta nešto Karis Wilde. Osim vještinom u hooli (a i na trapezu, kaže njegova biografija!), Karis zadivljuje androginom ljepotom, a bome i impresivnom biografijom: pozivan je da predstavi svoju vještinu na prestižnim događanjima kao što su na primjer Coachella i Sundance Film Festival. Karis je i trbušni plesač, a odnedavno je poznat i kao zvijezda Philipsove kampanje. Da vam puno ne brbljamo o čemu je u kampanji riječ (naravno, mogli smo napisati pridjev ‘kontroverzna’, ali pogledajte pa zaključite sami), bacite oko OVDJE.

Još vas nismo zainteresirali? Karis je i glavni junak spota “Filthy Gorgeous” Scissor Sistersa, A stvarno odgovara za taj spot, pogledajte ga samo.

http://www.youtube.com/watch?v=TlO4FWrVE2I&has_verified=1

Nastupio je i u spotu “Buttons”, Pussycat Dollsa, ovdje je:

http://www.youtube.com/watch?v=VCLxJd1d84s

A Karis je bio i zvijezda filma “The Hooping Life.

http://www.youtube.com/watch?v=CBaWPTCzhM4&feature=related

Karis je inače karijeru započeo suradnjom s kontroverznim (opet ta riječ!) Marilyn Masonom: izrađivao je kostime za rockerovu turneju. Kasnije je surađivao – kao diplomirani dizajner – s Darryl Hannah i Angelinom Jolie, a kao dizajnera su ga angažirali razni umjetnici, od Slipknota i Queens of the Stone Age do Ludacrisa.

Sve u svemu, ovaj talentirani i svestrani umjetnik meksičkog podrijetla gostuje u Zagrebu. Nemojte ga propustiti!

Više informacija imate OVDJE i OVDJE.

Foto: Vickiedavis.blogspot.com

Posted on June 7, 2010

Leave a comment

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

Tweet
Buffer

Switch to our desktop site