FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Prvo eko-friendly donje rublje za muškarce

objavljeno:

29. 10. 2011.
Prvo eko-friendly donje rublje za muškarce

Napraviti kvalitetno, seksi, funkcionalno i specifično donje rublje više nije samo misija modne industrije za žene. Najbolje je to prepoznao američki dizajner muškog donjeg rublja Richard Dayhoff čija je nova linija, ni manje ni više, eko friendly!
Napravljena od recikliranog japanskog poliestera, primarna su joj ciljana skupina sportaši. No pogled na fotografije otkriva puno više od ružnih sportskih gaća kakve biste navukli za džoging ili odlazak u teretanu jer po svom dizajnu mogu konkurirati i drugim etabliranim modelima na tržištu.

Osnovna prednost korištenog materijala je ta što prikuplja vlagu koja se sakuplja na području prepona prilikom kretanja i intenzivnog vježbanja, automatski je prespirirajući van, zbog čega koža ostaje suha.

Imati seksi donje rublje u teretani, koje će pri tome biti ugodno za nošenje i funkcionalno, očito nikada nije bilo lakše! A pri tome činiti dobro za Majku Prirodu.

Vrijedi napomenuti kako su na dizajnu, zajedno s Dayhoffom koji je već nekoliko puta nagrađen zbog inovativnog pristupa modi i odjevnim predmetima, radili i etablirani kemičari s predznanjem kako se voda i vlaga kreću kroz materijale i biljke.

Kako linija izgleda, bacite oko na fotografijama.

Ostaje samo vidjeti hoće li tim smisliti kakvu kreativnu PR strategiju za marketing proizvoda.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike