FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Queer.hr osigurava Vam produženu vikend zabavu u Sirupu!

objavljeno:

26. 10. 2011.
Queer.hr osigurava Vam produženu vikend zabavu u Sirupu!

autor:Queer.hr Vam u suradnji s poznatim zagrebačkim klubom Sirup osigurava zagrantiranu zabavu ovog produženog vikenda.

Tako u petak, 28. listopada, starta novi program elektronske glazbe pod nazivom Bambi Eyes o kojem se naveliko šuška u clubbing krugovima. Intervju s organizatorom Naolinom možete pročitati na ovom linku (klik-za-članak). Na prvom Bambi Eyes tulumu koji nosi naziv “bastard-pop epizoda ISTOČNI GRIJEH”, zabavljati će Vas DJ-i Gogolesko (Warm up, Clubbin´ & Chillin Apartman, Cookies Bakers Jamaica) i Patricio (Resident@Global; Tingl Tangl, Gbar, Točkica, Red Line).

U subotu, 29. listopada, je na rasporedu Discotheque with Jimpster koja će zasigurno mnoge zaljubljenike u elektronsku glazbu natjerati na ples do ranih jutarnjih sati. Jimpster je poznato lice zagrebačkoj publici, a remiksira i dj-ira već gotovo 20 godina. Vlasnik je i prestižne etikete Freerange Records, koja do sada broji preko 120 izdanja, a 2007. je proglašena najboljom i britanskom etiketom.

Kako vikend ne završava subotom, u ponedjeljak 31. listopada, Sirup je organizirao i veliki Halloween party pod nazivom: Babylon’s Burning! feat. Supermodels & VJ Super. Uz podršku Sirupovih DJ-eva Sergeja, Arse Holea (Arszenik’s Evil Twin), Menige, berlinski gosti osigurati će svima prisutnima odličnu zabavu pod maskama. Naravno, kako je Halloween, poželjno je da na party dođete maskirani!

Hm, hm, kako imati produženi vikend uz mnoštvo zabave, a kraj je mjeseca i novaca je jako malo? Morate odgovoriti na par pitanja i onima najsretnijima i najbržima Queer.hr će podijeliti dva puta po dvije ulaznice!

Ako želite tulumariti na prvom Bambi Eyes tulumu, potrebno je točno odgovoriti na pitanje: Koji DJ-i će zabavljati ekipu na “bastard-pop epizoda ISTOČNI GRIJEH” partiju?

Ako želite skakutati na Discotheque with Jimpster, pitanje glasi: Jimpster je vlasnik koje diskografske etikete?

A ako biste baš htjeli pokazati svoju strašnu Halloween masku na Babylon’s Burning! feat. Supermodels & VJ Super partiju, odgovorite na ovo pitanje: Otkuda dolaze Supermodels & VJ Super?

Svoje odgovore šaljite na [email protected] s naslovom: Queer.hr me vodi na (umetnite ime partija na koji želite ići)! (npr. Queer.hr me vodi na “bastard-pop epizoda ISTOČNI GRIJEH”!).


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike