FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Bambi Eyes – novi inkluzivni program u gradu!

objavljeno:

25. 10. 2011.
Bambi Eyes – novi inkluzivni program u gradu!

Za ovaj je vikend najavljen program Bambi Eyes, u čijoj se najavi može pročitati da će pružiti utočište svim besklubnicima, homo i/ili hetero, pankerima, party klincima, modnim žrtvama, drag kraljicama, queerovcima, fetišistima, fegetušama.

S obzirom na tako veselo opisanu inkluzivnost novoga programa u gradu, popričali smo s organizatorom Naolinom o njegovom konceptu.

Bambi eyes? Odakle ideja i mislite li da u gradu postoji potreba za još jednim klupskim programom?
Da, mislimo da kako trenutno u Zagrebu ne postoji neki radikalan klupski program koji koristi stiliziranu glazbenu kulturu, clubbing scenu i dresscode tematiku, ovo pretstavlja priliku da se napravi jedan takav klupski program u kojem bi se akteri željni ekscentričnog izražaja i ukusa mogli pronaći.

A koncept? Postoji nešto po čemu će vaš Bambi bit poseban među programima metropole?
Program večeri je polivalentan, što znači da je glazbeno-koncertno-performance-audio vizualan, ovisno o večeri.

Heh, zvuči šaroliko – a na što se to točno odnosi?
Dakle, sam glazbeni program je mashup stil ili bastard pop u undergroud klupskoj domeni. Nešto detaljnije to znači da se vodimo novim svjetskim trendovima miksanja stilova a sve to zapravo unutar smjera klupske glazbe, house, indietronic, electro, dub step. Uz to onda nudimo i live nastupe – koncerte i performanse, te VJing.

Spomenuo si dresscode tematiku. Koji je dresscode za prvi Bambe eyes koji se održava ovog petka i je li on obavezan?
Dresscode nije obavezan ali je poželjan. Ovisno o programu ili ne, želja voditelja eventa je da sama večer privuče posjetioce čiji je lifestyle dresscode, individualce koji kroz dresscode žele izraziti svoju kreativnost.

A koga se može očekivati na programu?
Publika kojoj se obraćamo prvenstveno je ekipa s kojom plešemo po ZG klubovima već 15ak godina, publika koja cijeni dobru i veselu glazbu, druženje, dobru atmosferu, individualnost, pozitivu, raznolikost. Ekipa koja se našla u jednom vakuumu mjesta za druženje i ples. Potražite nas na Facebook-u…

Prvi Bambi Eyes odvija se ovog petka, 28. listopada, u klubu Sirup, pod nazivom „bastard-pop epizoda ISTOČNI GRIJEH“. Nastupiti će DJ-i Gogolesko (Warm up, Clubbin´ & Chillin Apartman, Cookies Bakers Jamaica) i Patricio (Resident@Global; Tingl Tangl, Gbar, Točkica, Red Line)


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija
Kalimero
Trešmašina


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop