Smanjene prednosti, značajna šteta

0
Rate this post

Donald Light, iz wellness politike na Fakultetu za lijekove kao i Stomatologija iz New Jacketa, SJEDINJENA DRŽAVA nedavno je istražio sklad rizika i koristi nedavno dopuštenih lijekova. Ispostavilo se da 85 posto od ovih lijekova ima izuzetno malu korist – ako ikakvu. Kao alternativa, svi oni nose opasnost, izazvati ozbiljna oštećenja kod pacijenata.

Instruktor Light je u izjavi za tisak tvrdio: Često dobavljači lijekova pokrivaju pojedinosti o ozbiljnim nuspojavama svojih novih proizvoda ili ih čak minimiziraju, dok u isto vrijeme preuveličavaju dobrobiti lijekova – QUEER.HR. I onda oni nude taj dvostruki i trostruki trošak analize na oglašavanje i marketing kako bi uvjerili medicinske stručnjake iz svih njih da također prepišu te lijekove.

Dosje o istrazi, lijekovi: dvoslojno tržište za proizvodnju ‘limuna’ i značajnu štetu, analiza je iz farmaceutskog područja kao i načina njihovog djelovanja.

Svoje je zaključke temeljio na sveobuhvatnom skupu zapisa koji dolaze iz pojedinačnih izvora, kao i istraživanja – uključujući kanadski Patented Medication Rates Review Pan-el, FDA (FDA) i francusku publikaciju Prescrire worldwide, koja je objavila rezultate istraživanja u industriji farmakologije i toksikologije.

Posao s drogom regulira se sam

Smanjene prednosti, značajna štetaAli kako to može biti? Kako se lijekovi – po navodno preciznoj proceduri autorizacije – uopće mogu naći na tržištu kada je njihova evidentna šteta zapravo veća od njihove koristi?
Na temelju Lecturer Lightinga, farmaceutske tvrtke imaju ne samo kontrolu nad medicinskim istraživanjem, već i testiranje potrebno za nove lijekove. To znači da biznis kreira svoje znanstvene testove, da se ne pojave i moguće opasnosti lijekova koje oni provode.

Farmaceutska industrija donosi odluku na isti način, postavlja svoje rezultate istraživanja ili se zapravo šalje upisnom tijelu, kao i koje treba zapravo puno bolje pokriti stolom. Regulatorna tijela u šaci iz farmaceutskog područja

Profesor Lighting otkrio je još jednu tehniku s kojom Drogmakeri posjeduju ovlasti u ruci. Metoda se zapravo zove “preopterećenje regulatora” i povezana je s praksom stvarnog preplavljivanja tijela za odobrenje s mnogo nedostatnih, kao i nedovoljnih znanstvenih ispitivanja, kako bi bili sigurni da će oni temeljito provjeriti sve datoteke sa zaštitom.

U studiji sa 111 nedavno odobrenih predmeta, tipično tražena nasumična ispitivanja izostala su tako da su u tom trenutku čak i na 42 posto, sigurno neispravne doze zapravo ispitane na 40 posto, 39 posto nije imalo dokaza o stvarni problemi u vezi s velikim nuspojavama utječu na učinkovitost proizvoda, kao i 49 posto dopuštenih lijekova.
“Najpoželjniji” negativni učinci

U nastavku prikazujemo trenutno najčešće negativne učinke. Pogođeni su ne samo stariji pojedinci, već i mladi ljudi. Ako se morate nositi s nekim od tih pritužbi i zajedno uzimati lijekove u odnosu na stvarno drugo stanje, zadovoljiti inspekciju da li ti lijekovi zapravo sigurno nisu okidač za njihove dodatne pritužbe.

Negativni učinci visokog krvnog tlaka

Visoki krvni tlak samo je jedna od najraširenijih patnji ljudi. Na svakog četvrtog Nijemca trenutno treba utjecati. Zanimljivo je da je hipertenzija vrlo često opažena nuspojava lijekova. Neki lijekovi za fibromialgiju mogu uzrokovati hipertenziju. Međutim, dodatno takozvani NSAID (nesteroidni, protuupalni lijekovi kao što su ACE, ibuprofen i tako dalje) i također kortikosteroidi (Cortisonhaltige lijekovi) mogu potaknuti visoki krvni tlak.

Nuspojave erektilna disfunkcija

Visoki krvni tlak može se smatrati tako sigurnim, jedva drugom bolešću od lijeka, što zatim rezultira revitaliziranom zlouporabom tvari, kao i prirodnim dodatnim nuspojavama. Dobro poznati štetni učinci lijekova za visoki krvni tlak zapravo su prethodno bili od pospanosti, vrtoglavice, kroničnog umora, gnjavaže, aritmije, erektilne disfunkcije, stanja koncentracije, itd. – dakle o njima se govori sasvim odvojeno (depresija, mentalno pogoršanje).

Nesiguran postupak od impotencije

Erektilna disfunkcija tada se može liječiti uz sildenafil (npr. viagra). Sildenafil djeluje vrlo dobro protiv impotencije, da, to je ipak izvanredno zapravo brakovi u ostalom išli svoje vlastite dobrotvorne iskoristiti, budući da se stvarno osjećao nelagodno preplavljen brojne druge polovice.

Nažalost, to nisu jedine nuspojave sildenafila. Supruge bi mogle biti ako je potrebno nakon svega osobnog vlasišta provesti ne zamijeniti, međutim. Gotovo 11 posto pojedinaca sildenafil uzrokuje glavobolje. S obzirom da trenutno imate gnjavaža, naime kao negativni učinci vaših lijekova za visoki krvni tlak, ovo je zapravo jedva tjelesna težina.
Ako ste nesretni, ali sada, sildenafil također može uzrokovati navodni poremećaj ishemijske vizualne neuropatije (koji se naziva i napad oka). Ovo opisuje ozbiljno začepljenje očnog kanala koji nudi vidni živac.

BLOG