- Queer.hr - http://queer.hr -

Velebitsko pivo bojkotira sve veći broj ljudi

Posted By Dina J. On October 4, 2011 @ 12:06 pm In Flash,Lifestyle,Život | No Comments

Vlasnik Ličke pivovare iz sekunde u sekundu gubi sve više konzumenata pive koju proizvodi njegova pivovara.

Naime, nakon što se u Jutarnjem listu pojavio članak u kojemu je velikogorička udruga G.A.S. upozorila kako je vlasnik odbio biti sponzor njihovom festivalu uz riječi: “Moje pitanje je tko je počeo sa pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri. Da li Vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje. Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega”, mnogi su odlučili kako proizvode Ličke pivovare više neće konzumirati.

Na društvenoj mreži Facebook ova vijest se raširila brzinom munje te grupi “Say NO to velebitsko” iz trenutka u trenutak strelovito raste broj članova. Ovom izjavom, Karlo Starčević (na slici) uspio je osigurati da se nekad jedno od omiljenih pića hrvatskih alternativaca pretvori u piće kojemu mnogi poradi ovakvih izjava više neće ni primirisati.

Inače, Starčević se, osim u proizvodnji piva, okušao i kao političar – sa svojom nezavisnom listom pobijedio je na mjesnim izborima u Pazarištu.

Iz Ličke pivovare oglasili su se na službenom profilu Velebitskog piva: “Poštovani ljubitelji Velebitskog piva, pivovara Ličanka i svi njeni djelatnici izražavaju duboko žaljenje te upućujemo isprike svima koji su uvrijeđeni i uznemireni člankom iz Jutarnjeg lista. Na našu žalost ne prestaju raketiranja pojedinaca u nadi da unište jedan od najkvalitetnijih i najpriznatijih proizvoda u Lijepoj Našoj. Demanti je već upućen dotičnoj novinskoj kući i nadamo se da će se ovaj nesporazum uskoro riješiti. Hvala na razumijevanju!”

Komentari mnogih jest: “Prekasno.”


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/12322/velebitsko-pivo-bojkotira-sve-veci-broj-ljudi/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.