FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Održana ceremonija nagrade GLAAD

objavljeno:

20. 03. 2011.
Održana ceremonija nagrade GLAAD

Tina Fey, komičarka SNL-a, Ricky Martin i glazbenik Russell Simmons laureati su glavnih GLAAD-ovih nagrada koje su sinoć održane u New Yorku. Ricky je nagradom počašćen zbog svog humanitarnog rada kao i Simmons zbog svog dugogodišnjeg filantropskog angažmana oko siromašnih, osoba koje žive s HIV-om ili AIDS-om te podršci LGBT zajednici.

Nagrađen je i LGBT internet portal ‘Advocate’ a njihova nekadašnja dopisnica iz Washingtona Kerry Eleveld nagrađena je za seriju izvještaja pod nazivom ‘View from Washington’. Nagrađen je i CNN-ov prilog o ubojstvima LGBT tinejdžera Andersona Coopera kao i novinski članak o samoubojstvu studenta Tylera Clementija s sveučilišta Rutgers objavljen u ‘The Star-Ledgeru’.

Od ostalih nagrađenih izdvajamo kao najbolju dramsku seriju ‘True Blood’, najbolju talk show epizodu (Ricky Martin izlazi iz ormara kod Oprah) a najbolji glazbenici su Scissor Sisters.

Ostali dobitnici iz svijeta filma, TV-a i reality showova biti će proglašeni u Los Angelesu 10. travnja i San Franciscu 14. svibnja.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike