FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Viralno Quhanje

objavljeno:

6. 09. 2011.
Viralno Quhanje

autor:Nema osobe koja se nije u svojoj kuhinji zatekla kako kreće s pijanom gurmanskom avanturom, najčešće nakon izlaska, ili nakon što se pretjeralo s degustacijom vina koje je trebalo biti dijelom umaka ili posluženo uz hranu. Doduše, malobrojni su oni koji su rezultate takvih pothvata spremni prezentirati drugima, a još je neočekivanije da se to, i to uzastopno, ide dijeliti s potencijalnih nekoliko milijuna ljudi.

A upravo to je koncept online serije video klipova dražesnog naziva „My Drunk Kitchen“. Hannah Hart, lezbijka koja živi u New Yorku, odlučila je jednom podijeliti sa svijetom razinu mudrosti koja ju obuzima u trenutku kada se pijana nađe za štednjakom. Naime, njezini videi nisu samo uputstva za kuhanje, nego i dijeljenje životnih savjeta. U biti, ponajmanje su savjeti za kuhanje, budući da nikada ne uspije napraviti najavljeno jelo. Čak ni kada je riječ o jednostavnom receptu poput tosta sa sirom.

povezane vijesti

Jedno od fascinantnijih ostvarenja su bile mesne okruglice čiju (neuspješnu) pripremu možete pogledati dolje, a svi njeni pothvati mogu se pogledati na njenoj stranici ovdje: KliK!-na-link. Ako prošvrljate stranicom, u sekciji koja govori o njoj, također se može pročitati da uz sireve i tulume, uživa i u ženama, ali, također i da svoje filmove sama snima i montira. Što izradu videa zasigurno produžuje za dodatan period triježnjenja – djevojka je očito predana svojoj misiji. Ako ste ikada bili zaključili da vas pijanstvo ometa u tome da se kreativno izražavate i bavite stvarima, Harto (nadimak prema kojemu se njeni obožavatelji počeli nazivati „hartoseksualcima“) vam može oslužiti kao primjer kako pijanstvo integrirati i u segment života u kojemu se realizirate kao osoba. I to posve simpatična.

Hannah Hart glumeći jednog od braće Super Mario pokušava napraviti okruglice:

S druge strane, posve drugačiji koncept queer kuhinjskog junaka predstavlja veganski drag kulinarski show koji priprema Honey LaBronx. Teško će se gledatelj suzdržati od osmjeha kada, nakon što se zvijezda pojavi u kadru pod teškom šminkom i u dramatičnom outfitu, ustanovi – „Oh, primijetili ste da sam – vegan. Kako lijepo!“ Projekt je tek u pilot fazi, odnosno napravljen je tek prvi video kojime (buduća) zvijezda pokušava sakupiti sredstva za svu opremu koja joj je potrebna za realizaciju. A uz to gledatelje pilot klipa podučava (nešto uspješnije od Harto) kako napraviti seitan u kućnoj izradi.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike