FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Političar koji je homofob, a ujedno i gej?

objavljeno:

1. 09. 2011.
Političar koji je homofob, a ujedno i gej?

autor:Portorikanski senator Roberto Arango (na slici) podnio je ostavku na mjesto senatora nakon što se na popularnoj gej aplikaciji Grindr pojavio profil s njegovim prilično obnaženim fotografijama.

Nije zanijekao da su slike njegove, ali tvrdi kako je to bio potez njegovih političkih neprijatelja koji su ga htjeli obeščastiti na ovaj način i prisiliti na ostavku. Zanimljivo je da mnogi smatraju ovaj senatorov potez prešutnim dokazom da je jedan od najžustrijih homofoba u portorikanskom Senatu u biti latentni gej. Slučaj koji je zabavljao medije, ostaje još uvijek obavijen misterijom, ali postoje mnogi jasni pokazatelji da je Arango na obnaženim fotografijama.

Slike su i više nego eksplicitne te prikazuje muškarca koji je uslikao svoju pozadinu na sve četiri te ima mnoge fizičke karakteristike “homofobnog” senatora. Senator tvrdi da se fotografirao kako bi pratio napredak svoje dijete.

Roberto Arango bio je u 2004. godini zamjenik šefa izbornog štaba Georgea Busha te je bio naglasniji protivnik legalizaciji istospolnih brakova u Portoriku.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike