Apple goes gay?

tim_cook

Nakon dugotrajne i mučne borbe s rakom gušterače, čestih povlačenja u intimu doma kako bi se što mirnije borio protiv opake bolesti, Steve Jobs je definitivno odlučio da se povlači s mjesta izvršnog direktora druge najbogatije firme na svijetu Apple-a. Njegova izjava je uzdrmala cijenu dionica kompanije na svjetskoj razini te je cijena dionice pala za velikih 7%.

Logičan nasljednik je njegova desna ruka Tim Cook (na slici), što je Jobs i potvrdio: “Što se tiče mog nasljednika, snažno preporučujem da se nastavi naš uspješan niz i imenujem Tima Cooka kao izvršnog direktora tvrtke Apple.”

Iako Cook nikada nije otvoreno govorio o svojoj seksualnosti, nikada nije demantirao medijske natpise da je gej te su iz provjerenih izvora došle potvrde o njegovim sklonostima prema istom spolu isto kao i činjenica da je njegova seksualnost bila predmet kompanijskih rasprava.

Apple je jedan od najmoćnijih brandova na svijetu te je nesumnjivo kako će Tim Cook postati bitna medijska osoba o kojemu ćemo sve više i više znati, a isto tako i dobiti službenu potvrdu ili demantij o njegovoj seksualnosti.

Leave a Reply