FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Godišnji queer horoskop

objavljeno:

1. 01. 2011.

autor:Što vam zvijezde donose u 2011. godini? Generalno nam svima donose dosta uzbuđenja. Saznajte što!


OVAN

Ova je godina za Ovnove posebno izazovna. Tvrdoglavi kakvi jeste (a znate da jeste), sami ćete sebi dodatno zakomplicirati život – više nego što to za vas čine ionako ćaknuti planeti. Riskirat ćete bez pravog razloga, isprobavati naizgled nemoguće i neki će vam se od tih rizika vratiti stostruko, a za neke ćete se kasnije tući po glavi i pitati zašto niste razmišljali kad je bilo vrijeme za to. Ovnove čeka godina u kojoj će biti pomalo poput zaigrane dječice. Znamo područje u kojem je takav stav i više nego poželjan (wink wink), ali nemojte ga preseliti na čitavu vezu da ne upadnete u bespotrebne probleme.


BIK

Bikovi vole pouzdanost, a ova će im godina oteti pouzdanost. Postojeće veze prolaze period preispitivanja, kako ljubavne, tako i one obiteljske, a Bikovi bi mogli iznenaditi sve oko sebe (ali i same sebe), odlukama koje donose. Stabilnost je inače ovim rogatim znakovima na prvom mjestu, ali u ovoj godini nešto je čudno ušlo u njih i ponašaju se neuobičajeno hirovito. Slobodni Bikovi mogli bi takvi i ostati, ali ne zbog nedostatka ponuda, nego zbog vlastite želje da isprobaju sve što se nalazi na tržištu. U ovoj godini Bikovima dobro stoji zarada – poslovi koje sada pokrenete dobro su aspektirani.


BLIZANCI

Za Blizance ove godine pravo pitanje nije ‘što će godina donijeti’, nego što neće donijeti u ogromnim količinama. Ove godine Blizancima se smiješe planeti: sve što pokrenu (a pokretat će, takvi nemirni kakvi jesu), završit će uspješno i otvoriti prilike o kakvima nisu ni sanjali. Mijenja se vaš stav prema svijetu i to je dobro, pa će prilike koje se pojavljuju dolaziti bez borbe i muke. Kako Bikovi preispituju svoje emocije, tako bi i Blizanci mogli preispitati svoje. Što (i koga) volite, u kakve veze se upuštate, što vam je važno… to su pitanja na koja biste trebali odgovoriti, ali bit će vam teško jer vas očekuje i puno ljubavnih ponuda na stolu!


RAK

Nemojte se uplašiti, ali Rakovima 2011. godina znači vrijeme iskustva. Stvarat ćete raznovrsna iskustva, neka dobra, neka uzbudljiva, neka od njih sasvim sigurno s etiketom X-rated, ali Rakovi će gotovo sigurno godinu napuniti iskustvima raznih vrsta. Prvi dio godine tjera vas da se koncentrirate na posao i novac. Prilike za zaradu neće izostati, ali će ljubavni život patiti. Rakovi u vezi mogli bi biti prisiljeni raščistiti sve neriješene probleme i dileme, a oni slobodni možda propuste priliku za sjajnu zabavu. No sve će to nadoknaditi u drugoj polovici godine kada bi se iznenada mogli transformirati u party people.


LAV

Za Lavove prošla je godina u emocionalnom smislu bila rollercoaster. Prošli su kroz nju s nogom na gasu, a potrajat će još neko vrijeme prije nego se počnu opuštati u 2011. godini. Iako to rijetko pokazuju, Lavovi imaju nježno i toplo srce ispod sve te parade i rike, ali to će srce još neko vrijeme čekati ispunjenje. Neodoljivi Lavovi jednostavno će prebrzo zavoditi sve oko sebe pa će ljubav još neko vrijeme biti iza nekog drugog ugla. Početak godine donosi kretanje po neistraženom terenu: objekt njihove požude mogao bi biti zauzet ili na drugi način nedostupan, a krajem godine Lavovima se otvara prilika za ljubavno ispunjenje.


DJEVICA

Djevice će se suočiti s nekim starim izazovima. Mislile su da su neke probleme ostavile iza sebe, ali oni će se pojaviti. No, ovoga je puta razlog taj da ih pobijedite jer će ova godina donijeti ostvarenje snova koje dugo sanjate. Djevice su jedan od znakova koji će apsolutno obožavati 2011. godinu. Otvaraju se brojne prilike, poslovne i privatne, a Djevice će konačno, nakon puno muke i problema, srediti svoj život točno onako kako su to oduvijek priželjkivale. Na ljubavnom planu, pedantne i uredne Djevice otkrivaju svoju kinky stranu. I to kinky stranu dostojnu jednog škorpiona!


VAGA

Vage počinju godinu udarički. Koliko ste brojeva prikupili? Koliko izlazaka dogovorili? A koliko ste uspjeli realizirati do trenutka dok ovo čitate? Znamo, vašim se zavodničkim sposobnostima i šarmu malo tko može othrvati pa će tako biti i ove godine. Planeti su se urotili da od vas naprave seksualni magnet i ako vam je do toga, nema tog tko bi mogao reći ne vašim porivima i željama. U drugom dijelu godine fokus se ipak okreće na svjetovnije stvari koje ste zapustili ljubovanjem. Morat ćete riješiti poslovne probleme i usmjeriti se na onaj dio vašeg života koji čini karijera.


ŠKORPION

Ova godina Škorpionima donosi ono što sami najviše vole: jedan divan komad drame. Sastojke drame birate sami: nekima će to biti ljubavni trokuti, nekima poslovne spletke, nekima špijunska intriga… svatko sam bira što mu je važno, ali drame će biti, i to na onom polju u koje ulažete najviše energije. Škorpionima ova godina donosi neobične dokaze osobne vrijednosti u obliku osobe ili osoba koje će vam nedvosmisleno pokazati koliko ste sjajni, vrijedni i poželjni. Nemojte zbog svoje urođene sumnjičavosti previše sumnjičiti te osobe – uvjeravamo vas da su im namjere čiste.


STRIJELAC

Strijelci su imali napornih par godina s puno previše problema i izazova. No, optimistični kakvi već jesu, brzo su sve te probleme i izazove pretvorili u nešto korisno i dobro. Ova godina donosi nove prilike za vježbanje snage, a takva će uglavnom biti do kraja. Neće više biti problema koji bi vas natjerali da slomite sve zube, ali će biti prilično mnogo lažnih vrata koja ćete otvarati uvjereni da se iza krije blago. Na ljubavnom planu nema promjena: i dalje ste šarmantni i karizmatični, i dalje privlačite poglede, i dalje vas salijeću s više ponuda nego što ih možete (ili želite) primiti. Vi birate.


JARAC

Jarci ulaze u svoje mirnije razdoblje, ali mirnije ne znači bez problema. Izmučeni sumnjama, Jarci bi mogli otkriti čudnovate aspekte odnosa kakve dosad nisu isprobavali. Dominacija, igre moći, sve su to spicy sastojci veze koje dosad uopće niste koristili (ili ste ih koristili vrlo malo), a koji će vam pomoći da probudite primordijalnog divljaka u sebi. Ako tako probuđeni krenete u svijet, možda otkrijete da na tržištu vaše divljaštvo i nesputanost imaju dobru cijenu i da se bezrazložno mučite u relacijama koje je možda davno trebalo nazvati pravim imenom. Za vas je 2011. godina godina buđenja unutarnjeg vulkana. Iskoristite je!


VODENJAK

Kad god se približava velika promjena, rado se najčvršće moguće uhvatimo za ono staro. Držimo se za stare navike, stare ideje, stare ljude, stare odnose, bez obzira na to koliko to staro bilo loše, nezanimljivo, potrošeno. A Vodenjake ove godine čekaju velike promjene. Najvećim će se dijelom tresti poslovna strana. Bit će tu izazova, mogućnosti, novih prilika, ali i hrpetina novih ideja. Privatno, Vodenjaci bi ove godine mogli odlučiti što zapravo žele i što zaslužuju i krenuti svim silama po taj tajni sastojak koji im očito nedostaje. Nezaustavljivi od polovice godine, nezajažljivi čitavu godinu… bit će vas ugodno sresti, u svakom slučaju.


RIBE

Ribe kreću u opasne vode. Oprezan i spor znak zodijaka ove se godine odlučuje krenuti po slobodu. Ribe će otkačiti sve sumorne stare navike i krenuti tražiti otvoreno more. U praksi to znači promjene raznih vrsta. Najviše će se mijenjati privatni odnosi. Ribe bi ove godine mogle potpuno otkačiti obiteljske odnose koji im crpu energiju, a ako postoji makar pukotina u sadašnjim emocionalnim vezama i odnosima, Ribe će je proširiti i napraviti rupu kroz koju će protutnjati ogroman val i osloboditi ih uza. Astrološki je savjet da veze i mostove spaljuju ipak malo kritičnije: pravo stanje stvari vidjet će se tek krajem godine pa se slika možda i malo promijeni.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike