FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

OMG! Elton John rodio?!!

objavljeno:

29. 12. 2010.

autor:Nije šala, potvrđeno je, beba je zdravi dječaćić, zove se Zachary i pri porodu je bio težak nešto više od 4 kilograma.

Riječ je o najeksponiranijem gay paru na svijetu – Eltonu Johnu i Davidu Furnishu, čija je eksponirana obiteljska zajednica proširena za prinovu veličanstvenog imena  -  Zachary Jackson Levon Furnish-John.

Djetešce koje u mnogočemu zbog svog obiteljskog konteksta, a i slave roditelja, naročito čak čitave horde obožavatelja Eltona Johna koji će ovu vijest nositi danima zapisanu na srcu, mainstreamira ideju gay roditeljstva, primjereno je ovaj svijet ugledalo na Božić.

Narodil nam se kralj ovosvijetski

Nije šala, opet – s obzirom da prinove u obiteljima ljudi iz showbizza običavaju pametno prepoznati da imaju odskočnu dasku ravno u svijet pop-pjesmuljaka za koje će se već naći neki zagriženi obožavatelj, a na prvom mjestu obožavatelj njegovog oca, maleni elton-john-pomladak vjerojatno već u kolijevci sniva snove o tomu kako će postati novi kralj popa.

Nadajmo se da se Michael Jackson nije okrenul v grobu. Jacko, dragi – ipak je na snazi ona „Kralj je mrtav – živio kralj!“


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike