Seks na plaži, seks u moru

fromheretoeternity

Akcija u stilu kultne scene iz filma ‘From Here to Eternity’ jedan je od najintrigantnijih načina vođenja ljubavi (ili u nedostatku emocija: seksanja) koji golica maštu mnogima spremnih na eksperimentiranja u prirodi. Parkove smo već obradili u tekstu prije nekoliko tjedana (klik na link!) a sada su na redu plaže i more.

I dok miris mora, morske trave i užgale kreme za sunčanje može biti pravo napaljujuć, ovim aktivnostima uvijek treba pristupati s dozom opreza; u prvom redu zbog neželjenih promatrača (ili pak suprotno: željenih novih sudionika) posebno kada su isti kakva patrola na koju su upozorili obližnji ćudoredni kupači. I dok bi se većina razumnog svijeta s podsmijehom odmaknula i pustila par da se igra u miru na plaži, samo upozorenje da može doći do uhićenja zbog lascivnog ponašanja i golotinje u javnosti.

Osim žive publike pažnju treba obratiti i na samu lokaciju. Zaklonjenost od sunca u nekoj hladovini bi zapravo bio najbolji izbor (tko želi da mu ključna područja izgore pa da nema seksa tjedan dana?!?) a bilo bi svakako kul kada bi na to mislio i kakav proizvođač lubrikanata koji bi dodao u njega zaštitni faktor ili proizveo kondome koji odbijaju UV zračenja. Ručnik na što mekšoj i ravnijoj površini, pa čak i ako se radi o kakvoj stijeni.

Pijesak jednake probleme kakve stvara u kupaćima nakon kupanja činit će to i vašem tijelu za i vrijeme seksa, a može oštetiti i sluznice spolnih organa te vas izložiti infekcijama. Sugerira se obavljanje nužde nakon kako bi postojala što manja mogućnost da je nešto od majke prirode ostalo unutra.

More je sasvim druga, pa čak i kompliciranija priča. Da, zvuči jako seksi no zbog količine raznoraznih bakterija u morskoj vodi gotovo ga nitko ne preporučuje. Dolazak u kontakt tih bakterija s sluznicama može uzrokovati infekcije a problematična je i kontracepcija: spermicidi se mogu isprati a kondomi pucati ili skliznuti. S druge strane su prednost silikonski lubrikanti koji se mogu koristiti u moru i bazenima.

Unatoč upitnicima za zdravlje u slučaju ovakvih avantura koji su svakako gori od toga da vas netko i ulovi, seks na plaži i u moru i dalje slovi kao izuzetno ugodno iskustvo onih koji prakticiraju. Ipak, zbog nepoznavanja morske flore i faune a i čistoće bazena ponekad je sigurnije ove aktivnosti ostaviti za plažu ili plićak.

Što bi rekli: hvali more, drž’ se kraja…

Leave a Reply